Αξιολόγηση πιστωτικών καρτών Laurel Road – Biglaw Investor

3
Αξιολόγηση πιστωτικών καρτών Laurel Road – Biglaw Investor

Όταν αποφοιτάτε από τη Νομική Σχολή με δάνεια, το μηνιαίο σας Η πληρωμή δανείου γίνεται ένας από τους πολλούς λογαριασμούς που πρέπει να πληρώσετε. Ένα άλλο σημαντικό κόστος είναι ο λογαριασμός της πιστωτικής σας κάρτας. Αυτές τις μέρες φαίνεται ότι όλοι πληρώνουν για τα περισσότερα πράγματα στις πιστωτικές τους κάρτες. Οι επιταγές χρησιμοποιούνται ελάχιστα και η πληρωμή σε μετρητά γίνεται γρήγορα παρελθόν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα. Είναι πιο βολικό, πιο εύκολο στη χρήση και συχνά συνοδεύεται από κάποιο είδος ανταμοιβής όπως επιστροφή μετρητών ή μίλια αεροπορικής εταιρείας. Η εταιρεία Laurel Road προσφέρει ένα νέο είδος παροχών μέσω πιστωτικής κάρτας που προσφέρει 2% επιστροφή μετρητών στα φοιτητικά σας δάνεια.

Πώς λειτουργεί πραγματικά η κάρτα;

Τώρα, όποιος έχει φοιτητικά δάνεια πιθανότατα θα ιντριγκάρεται από την κάρτα, αλλά όπως συμβαίνει με κάθε οικονομική συμφωνία, πολλοί πιθανότατα θα αναρωτηθούν, “ποιο είναι το αλιεύμα;” Είναι πάντα καλή ιδέα να εξετάζετε τυχόν πιθανές χρεώσεις μαζί με συγκεκριμένα οφέλη που λαμβάνετε. Για την πιστωτική κάρτα Laurel Road Student Loan Cashback, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τέλη, ακόμη και για συναλλαγές στο εξωτερικό. Εάν έχετε επιλέξιμο φοιτητικό δάνειο, μπορείτε να βάλετε το μπόνους επιστροφής μετρητών 2% για την αποπληρωμή των δανείων σας.

Η μεγαλύτερη προειδοποίηση είναι ότι το φοιτητικό σας δάνειο πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις. Η επιλεξιμότητά σας εξαρτάται από το εάν η Laurel Road έχει σχέση με οποιονδήποτε διαχειρίζεται το δάνειό σας, επομένως είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζετε εάν το δάνειό σας πληροί τις προϋποθέσεις πριν υποβάλετε αίτηση. Ευτυχώς, η Laurel Road δεν φαίνεται να αποκλείει κατηγορηματικά μεγάλες ποσότητες δανείων. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι απλώς να κάνετε αίτηση για το πρόγραμμα και να δείτε εάν το δάνειό σας πληροί τις προϋποθέσεις.

Για να εγγραφείτε, ξεκινάτε όπως θα κάνατε για οποιαδήποτε κάρτα. Κάνετε αίτηση στον ιστότοπό τους και εισάγετε τις οικονομικές πληροφορίες που θα ζητούσε οποιαδήποτε εταιρεία πιστωτικών καρτών. Υποθέτοντας ότι ο πάροχος δανείου σας πληροί τις προϋποθέσεις, η επιστροφή μετρητών μπορεί να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε τύπο δανείου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Έτσι, θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και κατά τη διάρκεια της νομικής σχολής και να το κάνετε για την εξόφληση των δανείων του προηγούμενου έτους.

Ποια είναι τα κύρια οφέλη;

Σε γενικές γραμμές, το κύριο όφελος, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες, είναι η επιστροφή μετρητών. Πιθανότατα ξοδεύετε πολλά χρήματα με την κάρτα σας, επομένως μπορείτε επίσης να λάβετε κάποια χρήματα πίσω ενώ κάνετε αυτές τις δαπάνες. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα αυτής της κάρτας είναι ότι αποπληρώνει αβίαστα τα δάνειά σας. Υπάρχουν δεκάδες κάρτες στις οποίες θα μπορούσατε να εγγραφείτε, οι οποίες θα σας δώσουν επιστροφή μετρητών και θα μπορούσατε να περάσετε από το επιπλέον βήμα της εφαρμογής αυτών των μετρητών στις πληρωμές του δανείου σας. Αλλά η ανταμοιβή επιστροφής μετρητών μπορεί να μην αποδειχθεί τόσο ωφέλιμη όσο αυτή η κάρτα για ορισμένους λόγους. Πρώτον, πιθανότατα έχετε μια πολυάσχολη ζωή, επομένως μπορεί εύκολα να ξεχάσετε να μπείτε στον λογαριασμό σας, να πάρετε πίσω τα μετρητά και στη συνέχεια να τα εφαρμόσετε στο δάνειο.

Δεύτερον, όταν λαμβάνετε απλή επιστροφή μετρητών, μπορεί να έχετε στόχο να το εφαρμόσετε στο δάνειό σας, αλλά μπορεί να μην λειτουργεί πάντα έτσι. Θα μπορούσατε να δείτε αυτές τις μερικές εκατοντάδες δολάρια στον λογαριασμό σας και να αποφασίσετε να τα χρησιμοποιήσετε σε αεροπορικό εισιτήριο αυτόν τον μήνα αντί για τα δάνειά σας. Αυτό το αεροπορικό εισιτήριο μπορεί να είναι για κάτι πολύ σημαντικό, επομένως η απόφασή σας μπορεί να είναι έγκυρη. Αλλά όταν το μπόνους επιστροφής μετρητών πηγαίνει αυτόματα στο δάνειό σας, δεν χρειάζεται να πάρετε αυτήν την απόφαση. Ο εξορθολογισμός και η αυτοματοποίηση είναι φίλοι σας.

Τώρα μπορεί να σκεφτείτε, «Έχω εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε φοιτητικό χρέος, γιατί να με νοιάζει να παίρνω 100 ή 200 δολάρια το μήνα για δάνεια». Λοιπόν, ανεξάρτητα από την επαγγελματική πορεία που θα επιλέξετε από τη νομική σχολή, θα θέλετε επιλογές για την εξόφληση των δανείων σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ή τουλάχιστον με τρόπο που δεν εκτροχιάζει την ποιότητα της ζωής σας. Η κάρτα Laurel Road μπορεί να σας βοηθήσει. Δεν θα εξοφλήσει μόνο όλα τα δάνειά σας, αλλά θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει μερικές χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο. Με το εξοικονομημένο τόκο για την εξόφληση έστω και μερικών επιπλέον χιλιάδων στα δάνειά σας τώρα, μπορεί να είναι μια εξαιρετική επένδυση.

Επιπλέον, είναι χρήματα για να μην κάνεις τίποτα. Θα εξοφλήσετε μέρος των δανείων σας κάνοντας πράγματα όπως πηγαίνοντας στο παντοπωλείο, βγαίνοντας με τους φίλους σας και πληρώνοντας το λογαριασμό του Διαδικτύου. Αυτά είναι όλα τα πράγματα που θα κάνατε με ή χωρίς την κάρτα σας, μπορεί επίσης να λάβετε ένα οικονομικό όφελος που πηγαίνει στα δάνειά σας.

Πώς ανταποκρίνεται στους ανταγωνιστές;

Η ιδέα πίσω από αυτήν την κάρτα είναι εξαιρετικά νέα, επομένως έχει μόνο λίγους άμεσους ανταγωνιστές. Πρώτον, η πιστωτική κάρτα SoFi προσφέρει 2% επιστροφή μετρητών και για δάνεια. Αλλά πρέπει να είναι φοιτητικό δάνειο SoFi, οπότε αν δεν έχετε δάνειο από το SoFi, δεν αξίζει να το σκεφτείτε. Η κάρτα Accelerate της Sallie Mae προσφέρει επιστροφή μετρητών 2% εάν την εφαρμόσετε απευθείας σε οποιοδήποτε φοιτητικό δάνειο. Όπως η κάρτα Laurel Road, η κάρτα Accelerate επίσης δεν έχει ετήσια χρέωση.

Η κύρια άλλη εναλλακτική είναι η επιστροφή μετρητών που λαμβάνετε από τις κάρτες γενικά. Σχεδόν όλοι οι ιστότοποι καταναλωτών θα αναφέρουν ότι θα πρέπει να λάβετε τουλάχιστον 1,5% επιστροφή μετρητών στην κάρτα σας. Έτσι, με την πιστωτική κάρτα Laurel Road τα πηγαίνετε καλύτερα από τη μέση επιστροφή μετρητών. Ωστόσο, πολλές κάρτες προσφέρουν υψηλότερη επιστροφή μετρητών σε συγκεκριμένους τομείς ή όσον αφορά τις ανταμοιβές. Οι πιστωτικές κάρτες αεροπορικών εταιρειών ενδέχεται να σας προσφέρουν μίλια που αξίζουν περισσότερο από 2% επιστροφή μετρητών. Ορισμένες κάρτες σάς δίνουν έως και 6% επιστροφή μετρητών είτε για ένα συγκεκριμένο ποσό, όπως τα πρώτα 500 $ που ξοδεύετε, είτε για κατηγορίες όπως φαγητό, ταξίδια ή αγορές σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα.

Κατά τη σύγκριση των επιλογών επιστροφής μετρητών, δεν υπάρχει αυτόματη απάντηση για το ποια είναι καλύτερη. Πρέπει να εξετάσετε τις συγκεκριμένες περιστάσεις σας και να δείτε τι έχει νόημα για εσάς. Εάν πρέπει να ταξιδέψετε ένα σωρό (με τη δική σας δεκάρα), τότε μια κάρτα μιλίων μπορεί να έχει πιο νόημα. Εάν ψωνίζετε αποκλειστικά σε ένα κατάστημα, τότε μια ανταμοιβή επιστροφής μετρητών για εκεί μπορεί να είναι πιο προσοδοφόρα.

Αλλά όπως σημειώθηκε παραπάνω, όσον αφορά την εξόφληση των δανείων σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι οποιαδήποτε άλλη επιλογή επιστροφής μετρητών δεν θα φτάσει τόσο μακριά όσον αφορά την εξόφληση των δανείων σας, επειδή θα υπάρξουν εμπόδια συμπεριφοράς στον τρόπο χρήσης των μετρητών σας επιστροφή για την αποπληρωμή δανείων. Ενώ φυσικά έχετε άλλα έξοδα, με το μέγεθος και τους τόκους των φοιτητικών δανείων σας, κάθε κομμάτι που μπορείτε να εξοφλήσετε πιο γρήγορα, μπορεί να αποδειχθεί οικονομικά προσοδοφόρο.

Εάν πηγαίνετε με άλλη επιλογή, όπως μίλια, επεξεργαστείτε ένα σχέδιο για να τα διαχειριστείτε προς όφελός σας.

Τι άλλο να εξετάσετε;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, καμία πιστωτική κάρτα δεν πρόκειται να εξοφλήσει αποκλειστικά τα φοιτητικά σας δάνεια. Αλλά όταν θέλετε να ελαφρύνετε τα δάνειά σας, πιθανότατα θα χρειαστείτε μια προσέγγιση πολλαπλών επιπέδων. Ένα άλλο στοιχείο της στρατηγικής, που περιλαμβάνει πιστωτικές κάρτες, είναι η αυτοματοποίηση όλων των πληρωμών σας. Θα σε κάνει οικονομικά αποδοτικό. Με όλα τα έξοδα θα πρέπει να διατηρήσετε τον εαυτό σας σε έναν σχετικά προσεκτικό προϋπολογισμό για να διασφαλίσετε ότι τηρείτε τους οικονομικούς σας στόχους. Αν και όλα αυτά μπορεί να φαίνονται δυσκίνητα ή να μην αξίζουν την προσπάθεια, μικρές σκέψεις όπως αυτές που συζητούνται σε αυτό το κομμάτι μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην αποπληρωμή των δανείων σας.

Τοντ Κάρνεϊ είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ. Είναι κάτοχος πτυχίου στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Δημόσιες Επικοινωνίες. Έχει επίσης εργαστεί σε ψηφιακά μέσα στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον Οι απόψεις στα έργα του είναι αποκλειστικά δικές του και δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις του εργοδότη του.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply