Είναι το M1 Finance κατάλληλο για εσάς; Μια μη προκατειλημμένη κριτική

4
Είναι το M1 Finance κατάλληλο για εσάς; Μια μη προκατειλημμένη κριτική

Η M1 Finance είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που είναι περισσότερο γνωστή για τις επενδυτικές της δυνατότητες. Αλλά αν σκάψετε λίγο πιο βαθιά, έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από απλές επενδύσεις.

Η M1 Finance προσφέρει επίσης λογαριασμό όψεως με χρεωστική κάρτα καθώς και επιλογή δανεισμού χρημάτων.

Από την πλευρά των επενδύσεων, το M1 Invest έχει μερικά εκπληκτικά και μοναδικά χαρακτηριστικά. Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο χαρτοφυλάκιο σε συνδυασμό με μια αυτοματοποιημένη επενδυτική υπηρεσία.

Μπορούν να συνδυάσουν στοιχεία παραδοσιακών διαδικτυακών λογαριασμών μεσιτείας και υφιστάμενων εργαλείων ρομπο-επένδυσης, γεγονός που το ξεχωρίζει από άλλες πλατφόρμες ρομπο-συμβούλων

Αποποίηση ευθύνης: Αφού χρησιμοποιήσαμε το M1 Invest για προσωπική χρήση και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με τις προσφορές τους, έχουμε γίνει θυγατρική. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το άρθρο περιέχει συνδέσμους συνεργατών και ότι ενδέχεται να λάβουμε μια μικρή προμήθεια εάν εγγραφείτε με τους συνδέσμους μας χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Ποτέ δεν προωθούμε προϊόντα ή υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιούμε προσωπικά και υποστηρίζουμε μόνο εκείνα που πιστεύουμε ότι μπορεί να ωφελήσουν τους αναγνώστες μας.

Είναι το M1 Robo-Advisor;

Το Robo-Advisor είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που προσφέρει αυτοματοποιημένο οικονομικό σχεδιασμό και επενδύσεις με βάση τα οικονομικά και τους στόχους του πελάτη. Υπάρχει ελάχιστη έως καθόλου ανθρώπινη αλληλεπίδραση και επίβλεψη.

Οι πλατφόρμες Robo-Advisor είναι συνήθως χαμηλού κόστους, χωρίς ή χαμηλά ελάχιστα λογαριασμούς και είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, εφόσον έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μ1 Οικονομικών θεωρείται Robo-Avisor, αλλά είναι πολύ διαφορετικό λόγω του γεγονότος ότι οι επενδυτές μπορούν να επιλέξουν το βαθμό ελέγχου που έχουν στο περιεχόμενο του χαρτοφυλακίου τους.

Χαρακτηριστικά του M1 Finance:

M1 Invest:

Επενδύστε τα χρήματά σας σε ατομικούς, κοινούς, IRA ή καταπιστευματικούς λογαριασμούς. Το M1 Invest χρησιμοποιεί μια διεπαφή βασισμένη σε πίτα που σας επιτρέπει είτε να δημιουργήσετε ένα πλήρως προσαρμόσιμο χαρτοφυλάκιο είτε να επιλέξετε μια “πίτα ειδικών”. Η πίτα ειδικών είναι μια επαγγελματικά σχεδιασμένη πίτα που μπορείτε να επιλέξετε, για να ευθυγραμμιστείτε με τους στόχους σας.

Δανεισμός M1:

Εάν διαθέτετε λογαριασμό μεσιτείας με 10.000 $+, εκτός από λογαριασμούς συνταξιοδότησης, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτήν τη δυνατότητα. Η M1 ισχυρίζεται ότι έχει ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια στην αγορά με τρέχον επιτόκιο μεταξύ 2% -3,5%.

Δεν υπάρχουν έγγραφα, πιστωτικοί έλεγχοι, υπάλληλοι δανείων ή αρνήσεις, επειδή το χαρτοφυλάκιό σας λειτουργεί ως εγγύηση.

Δαπάνες M1:

Αυτός είναι ένας ψηφιακός λογαριασμός ελέγχου. Όπως και άλλοι λογαριασμοί όψεως, συνοδεύεται από χρεωστική κάρτα, αλλά το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αποζημιώνεστε για τις χρεώσεις ΑΤΜ μόνο μία φορά το μήνα.

M1 Plus:

Αυτός είναι ο λογαριασμός δαπάνης πριμοδότησης που συνοδεύεται από ετήσια χρέωση 125 $. Προσφέρει 1% έλεγχο APY, 1% επιστροφή μετρητών για αγορές με εγκεκριμένη χρεωστική κάρτα και επιστρέφει χρεώσεις ΑΤΜ 4 φορές το μήνα. Λαμβάνετε επίσης μείωση 0,25% στα επιτόκια δανείου M1 και ένα επιπλέον ημερήσιο παράθυρο συναλλαγών.

Υποστηριζόμενοι λογαριασμοί:

Φορολογητέα, Κοινή, Παραδοσιακή IRA, Roth IRA, Rollover IRA, SEP IRA, Trust. Η M1 Finance ΔΕΝ υποστηρίζει 401k, Solo 401k, ομόλογα, forex, 529 ή συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης.

Εξυπηρέτηση πελατών:

Διαθέσιμο: MF 9:30 – 4:00 EST και με υποβολή αιτήματος ηλεκτρονικά.

Η ηλεκτρονική υποστήριξη της M1 παρέχει επίσης λεπτομερείς εξηγήσεις σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας του χαρτοφυλακίου σας, επενδύσεων, αγοράς και πώλησης μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων.

Δεν υπάρχει λειτουργία συνομιλίας στον ιστότοπο.

Παράθυρο συναλλαγών:

Όλοι οι πελάτες της MI Finance: 9:30 π.μ. EST κάθε μέρα το NYSE είναι ανοιχτό.

Πελάτες M1 Plus: Ένα δεύτερο παράθυρο συναλλαγών είναι ανοιχτό στις 3 μ.μ. EST.

**Οι πελάτες M1 Plus που έχουν λιγότερα από 25.000 $ σε έναν λογαριασμό μπορούν να επιλέξουν να επενδύσουν ένας παράθυρο συναλλαγών. Οι πελάτες M1 Plus που έχουν $25.000+ σε έναν λογαριασμό μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές και στα δύο παράθυρα συναλλαγών.

Μερίσματα:

Τα μερίσματα επανεπενδύονται αυτόματα στο χαρτοφυλάκιό σας μόλις φτάσει τα $10. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί.

Πώς λειτουργεί το M1 Invest;

Κομψή και διαισθητική διεπαφή με βάση την πίτα:

Υπάρχουν σχεδόν 100 προκατασκευασμένες πίτες για να διαλέξετε ή μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας από πάνω από 6.000 μετοχές και κεφάλαια. Όταν προσαρμόζετε τη δική σας πίτα, μπορείτε να προσθέσετε έως και 100 «φέτες» για να είναι όσο πιο διαφοροποιημένη επιλέγετε.

Διαφορετικές κατηγορίες Expert Pie για να διαλέξετε:

 • Γενική Επένδυση
 • Σχέδιο Συνταξιοδότησης
 • Υπεύθυνη Επένδυση
 • Εισοδηματίες
 • Οπαδοί Hedge Fund
 • Μόνο Μετοχές & Ομόλογα
 • Άλλες Στρατηγικές

Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν αρκετές ειδικές (προπαρασκευασμένες) πίτες για να διαλέξετε. Δίνεται ένα απόσπασμα πληροφοριών για κάθε πίτα, συμπεριλαμβανομένων των συμμετοχών, της μερισματικής απόδοσης, της απόδοσης και του κινδύνου. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε πίτα για πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Το M1 Finance σάς επιτρέπει να αγοράσετε κλασματικές μετοχές:

Ναι, καλά διαβάσατε….κλασματικές μετοχές!

Με απλά λόγια, μια κλασματική μετοχή είναι ίδια κεφάλαια σε τίτλο που είναι μικρότερος από μία μετοχή.

Η δυνατότητα αγοράς κλασματικών μετοχών είναι ένα σημαντικό θετικό κατά τη γνώμη μας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για κάποιον να αγοράσει μετοχές σε μια εταιρεία όπως η Amazon και η Apple χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει έναν τόνο χρημάτων.

Η δυνατότητα αγοράς κλασματικών μετοχών σας επιτρέπει να επενδύσετε σε μια εταιρεία σε επίπεδο που είναι άνετο για την οικονομική σας κατάσταση. Δεν χρειάζεται να είσαι εκατομμυριούχος ή να έχεις χρονομηχανή για να επιστρέψεις σε χαμηλότερη τιμή μετοχής για να μπορέσεις να αποκτήσεις ένα κομμάτι από την πίτα.

Πιο έξυπνες επενδύσεις: M1Finance.com

Ποιος μπορεί να εγγραφεί στο M1 Finance;

 • Πρέπει να είστε πολίτης των ΗΠΑ ή μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ
 • Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω
 • Πρέπει να έχετε μια τρέχουσα ταχυδρομική διεύθυνση στις ΗΠΑ

Τι είναι η διαδικασία εγγραφής;

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και απλή.

Πρώτα απλά εισάγετε το email σας και έναν κωδικό πρόσβασης για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε μια δοκιμαστική πίτα, ώστε να μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί η διεπαφή πίτας.

Το επόμενο βήμα είναι να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας και να συμπληρώσετε τα στοιχεία του προφίλ σας.

Τέλος, έχετε την επιλογή να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με τραπεζικό λογαριασμό. Για να ολοκληρώσετε τη χρηματοδότηση, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό με το Plaid ή να το κάνετε χειροκίνητα εάν η τράπεζά σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα.

Αυτό ήταν – Τώρα είστε έτοιμοι να φτιάξετε την πίτα σας ή να εξερευνήσετε τις πίτες ειδικών για να βρείτε ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο που ταιριάζει στους οικονομικούς σας στόχους.

Αν είστε περισσότερο οπτικό άτομο, ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό του M1 Finance στο YouTube σχετικά με το πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό και δείτε πόσο εύκολο είναι:

https://www.youtube.com/watch?v=jeq0hEJU-ug

Είναι το M1 Finance καλό για αρχάριους;

Το M1 Invest είναι καλό για αρχάριους, αρκεί να έχετε ήδη κάποιες γνώσεις για το πώς λειτουργεί η επένδυση.

Όπως με κάθε επένδυση, θα πρέπει επίσης να έχετε στο μυαλό σας έναν οικονομικό στόχο. Αυτό θα σας επιτρέψει να λάβετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις όταν επιλέγετε μια πίτα ειδικών ή δημιουργείτε μια, προκειμένου να σας παρέχει τις πιο ωφέλιμες και στρατηγικές επενδύσεις.

Ως αρχάριος επενδυτής, πρέπει να θυμάστε ότι εξακολουθεί να είναι ένας ρομπο-σύμβουλος, επομένως δεν υπάρχει/λίγη ανθρώπινη συμβουλή και βοήθεια. Το καλύτερο είναι να κάνετε την έρευνά σας εκ των προτέρων και να γνωρίζετε τους κινδύνους που συνδέονται με τις ενέργειές σας.

M1 Invest σίγουρα κερδίζει όσον αφορά την ευκολία χρήσης για έναν αρχάριο. Οι ειδικές πίτες από προκατασκευασμένα χαρτοφυλάκια διευκολύνουν το ξεκίνημα, αν δεν θέλετε να επιλέξετε τις δικές σας επενδύσεις.

Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει έναν βολικό τρόπο να το ρυθμίσετε και να το ξεχάσετε, κάτι που οι νέοι επενδυτές μπορεί να βρουν λιγότερο αγχωτικό.

Ένα άλλο όφελος για έναν νέο επενδυτή είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε με πολύ λίγα χρήματα, μειώνοντας τον κίνδυνο απώλειας.

Για ποιον δεν είναι ιδανικό το M1;

Παρά τα καινοτόμα και μοναδικά χαρακτηριστικά της M1 Finance, δεν είναι για όλους.

Εκείνα που δεν θα επωφεληθούν από το M1 περιλαμβάνουν:

 • Επενδυτές που χρειάζονται χρηματοοικονομικό σύμβουλο
 • Όσοι θέλουν να επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα
 • Επενδυτές και αποταμιευτές που αναζητούν λογαριασμούς θεματοφυλακής συμπεριλαμβανομένων των 529s
 • Επαγγελματίες ημερήσιοι έμποροι που κάνουν πολλές συναλλαγές κάθε μέρα

Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα της M1 Invest

ΔΩΡΕΑΝ – Χωρίς αμοιβές ή προμήθειες μεσιτών Δεν είναι ιδανικό για ενεργούς εμπόρους
Χωρίς ελάχιστη κατάθεση ανοίγματος – αλλά η επένδυση ξεκινά από 100 $ / 500 $ για λογαριασμό συνταξιοδότησης Δεν είναι δυνατή η σύνδεση εξωτερικών λογαριασμών στην επένδυση M1 για συνολική προβολή του χαρτοφυλακίου σας
Αυτόματη εξισορρόπηση χαρτοφυλακίου Χωρίς αμοιβαία κεφάλαια
Μπορεί να εμπορεύεται κλασματικές μετοχές Καμία συγκομιδή φορολογικών ζημιών
Μπορεί να κάνει ETF/μεμονωμένες εντολές αγοράς/πώλησης μετοχών 1 φορά την ημέρα (ή 2 φορές με το M1 Plus) συναλλαγές μπορεί να σημαίνει ότι χάνετε την καλύτερη τιμή αγοράς/πώλησης

Σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να σημειωθούν, Συμπεριλαμβανομένων των τελών χρηματοδότησης M1:

 • Δεν υπάρχουν ανθρώπινοι οικονομικοί σύμβουλοι
 • Υπάρχει μια λίστα με τράπεζες που δεν υποστηρίζει η M1 finance (βλ ιστοσελίδα για λεπτομέρειες).
 • Η M1 προσφέρει 6.000+ τίτλους εισηγμένους στο χρηματιστήριο
 • Χωρίς χρεώσεις για άνοιγμα λογαριασμού, χωρίς προμήθειες και χωρίς αμοιβές μεσίτη.
 • Οι λογαριασμοί με λιγότερα από 20 $ χωρίς συναλλαγές σε 90 ημέρες χρεώνονται με χρέωση 20 $.
 • Η χρέωση τερματισμού του IRA είναι 100 $.

Είναι το M1 Finance ασφαλές και νόμιμο;

 • Οι τίτλοι σε λογαριασμούς M1 Invest είναι ασφαλισμένοι έως και 500.000 $ από το SIPC (Securities Investor Protection Corporation)
 • Μ1 Οι λογαριασμοί ελέγχου δαπανών μπορούν να ασφαλιστούν έως και 250.000 $ από FDIC ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
 • Κρυπτογράφηση SSL 256 bit: Ολόκληρη η πλατφόρμα M1 χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση δεδομένων SSL 256 bit.
 • Ρυθμιστική Επίβλεψη: Η M1 Finance είναι εγγεγραμμένος μεσίτης/έμπορος με FINRA (Ρυθμιστική Αρχή Χρηματοοικονομικής Βιομηχανίας)

Πώς κερδίζει χρήματα η M1 Finance;

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπό τους: «Κερδίζουμε χρήματα από τόκους – κερδίζοντας τόκους σε μετρητά σε διάφορες μορφές, κερδίζοντας τόκους σε χρεόγραφα δανεισμού και τόκους για δάνεια περιθωρίου κέρδους (μέσω M1 Borrow). Κερδίζουμε επίσης χρήματα όταν οι χρήστες χρησιμοποιούν την κάρτα μας που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, από market makers που εκτελούν συναλλαγές και μέσω της ετήσιας χρέωσης για την προαιρετική συνδρομή μας στο M1 Plus.”

Σχετικά άρθρα για τα οικονομικά:

1. Τα 6 κορυφαία ιστολόγια για τα προσωπικά οικονομικά που θα σας εμπνεύσουν να φτάσετε στη ΦΩΤΙΑ

2. Τα 12 καλύτερα οικονομικά Podcasts για να ακούσετε το 2020

3. 5 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για επιτυχή καθορισμό στόχων

Τελικές σκέψεις για το M1 Finance:

Παρά τις αυτόματες δυνατότητες της M1 και την προσέγγιση των επενδύσεων, εξακολουθείτε να έχετε όσο έλεγχο θέλετε στις επενδύσεις σας.

Επιβλέπουν την καθημερινή διαχείριση και βελτιστοποίηση του λογαριασμού σας, κάτι που σας επιτρέπει να έχετε περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε σε άλλα πράγματα. Δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχετε καθημερινά τις επενδύσεις σας για να ανακατανείμετε τα χρήματά σας και να επανεπενδύσετε τα μερίσματα.

Δύο από τα αγαπημένα μας πράγματα σχετικά με το M1 Finance είναι η διεπαφή που βασίζεται στην πίτα για επένδυση και το γεγονός ότι μπορείτε να αγοράσετε κλασματικές μετοχές.

Μας αρέσει επίσης το ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο για να αναζητήσετε διαφορετικές μετοχές και κεφάλαια που μπορεί να μην γνωρίζατε διαφορετικά.

Μ1 Οικονομικών είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη.

Είναι υπέροχο για όσους αναζητούν μια πιο παθητική στρατηγική επένδυσης. Κατά τη γνώμη μας, το M1 Finance αξίζει σίγουρα να το ελέγξετε.

Επενδύστε δωρεάν στο M1 Finance
παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply