Επιστροφή στο σχολείο Πωλήσεις, συμβουλές και συμβουλές για την προετοιμασία όλων για την πρώτη μέρα του σχολείου

5
Επιστροφή στο σχολείο Πωλήσεις, συμβουλές και συμβουλές για την προετοιμασία όλων για την πρώτη μέρα του σχολείου

Εάν έχετε παιδιά, σίγουρα αναζητάτε τις καλύτερες εκπτώσεις, προσφορές, συμβουλές και συμβουλές για το πώς να προετοιμαστείτε για την πρώτη μέρα του σχολείου και πώς να κερδίσετε τα καλύτερα εμπορεύματα που εξακολουθεί να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και τα παιδιά, καθώς και οι γονείς, μπορούν να επωφεληθούν από έναν μικρό προγραμματισμό και στρατηγική για να κάνουν την έναρξη της σχολικής χρονιάς να κυλήσει όσο πιο ομαλά γίνεται.

Είτε το παιδί σας ξεκινά την πρώτη του μέρα στο νηπιαγωγείο είτε την πρώτη μέρα στο γυμνάσιο, ως γονείς όλοι περνάμε τις ίδιες ρουτίνες αγορών και προετοιμασίας. Και ελπίζουμε, διαρκώς, κρατώντας το επίπεδο άγχους χαμηλά.

Μερικοί από τους παρακάτω συνδέσμους είναι σύνδεσμοι συνεργατών. Ως συνεργάτης της Amazon, θα κερδίσουμε προμήθεια από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις, εάν αποφασίσετε να κάνετε μια αγορά μέσω του συνδέσμου μας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Πώς να προετοιμάσετε το μικρό σας για να ξεκινήσει το σχολείο:

Για όσους από εμάς έχουν μικρά παιδιά που μπορεί να βιώνουν την πρώτη μέρα της προσχολικής ηλικίας ή την πρώτη μέρα του νηπιαγωγείου, μπορεί να αναρωτιέστε πώς να προετοιμάσετε το παιδί σας για αυτή τη νέα εμπειρία.

1. Holly, από Απλοποιήστε Δημιουργία Inspire, δίνει εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος και το νευρικό άγχος της πρώτης ημέρας. Δίνει διορατικές και πρακτικές συμβουλές για το πώς να προετοιμαστείτε για την πρώτη μέρα του σχολείου.

Μερικές συστάσεις που κάνει για τους νέους μας περιλαμβάνουν:

 • Προπόνηση των απαραίτητων δεξιοτήτων εκ των προτέρων
 • Επιτρέποντας στο παιδί σας να έχει κάποιο έλεγχο στις αγορές της πρώτης ημέρας στο σχολείο
 • Δημιουργία ρουτίνας στο σπίτι
 • Διδασκαλία στρατηγικών αντιμετώπισης

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο της ΕΔΩ.

2. Μίνα από Waylos συνιστά να προετοιμαστείτε για εκείνη την πρώτη μέρα πριν είναι στην πραγματικότητα η 1η μέρα του σχολείου. Αυτές οι εξαιρετικές συμβουλές περιλαμβάνουν:

 • Βάλτε τα παιδιά σας σε ένα κατάλληλο πρόγραμμα ύπνου
 • Διαλέγοντας ρούχα το προηγούμενο βράδυ
 • Οργανωθείτε για να μειώσετε το άγχος.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες άρθρο και τις συμβουλές ΕΔΩ.

Πηγάδι που ρέει

3. Λίζα, από Fluxing Well, είναι σύζυγος, μαμά, πρώην δάσκαλος και σχολική βιβλιοθηκάριος που συνιστά τη χρήση βιβλίων για να απαλύνετε την πρώτη μέρα του σχολικού νευρικού άγχους.

Η λίστα με τα βιβλία της είναι εξαιρετική για μαθητές και γονείς. Θα έφτιαχναν επίσης υπέροχα βιβλία για να μοιραστούν οι δάσκαλοι με τους μαθητές τους την 1η μέρα του σχολείου.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα της ΕΔΩ.

Αγορές για όσους επιστρέφουν στο σχολείο Πωλήσεις

Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε όλη τη διαφημιστική εκστρατεία των «πωλήσεων πίσω στο σχολείο» και να χρειαζόμαστε το «καλύτερο» για τα παιδιά μας. Αλλά αφιερώνοντας χρόνο για να προετοιμαστείτε για αυτό το μεγάλο γεγονός θα σας επιτρέψει να μείνετε εντός του προϋπολογισμού σας και να κάνετε τους πάντες χαρούμενους.

Λοιπόν, πώς διατηρείτε τον προϋπολογισμό σας υπό έλεγχο ενώ επιστρέφετε για ψώνια στο σχολείο;

1. Cindy, πρώην δασκάλα, στο Ζώντας για την Ηλιοφάνεια, συνιστά να αναζητήσετε ποιοτικά προϊόντα για αγορά που θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο. Πιστεύει επίσης ότι θα πρέπει να εφοδιαστείτε όταν υπάρχει μια καλή προσφορά και τα αντικείμενα είναι σε έκπτωση, ώστε να αποφύγετε να πληρώσετε την πλήρη τιμή αργότερα.

Μπορείτε να πάρετε όλες τις συμβουλές της ΕΔΩ.

Στοιβαγμένα βιβλία με μια κούπα από πάνω
Ζώντας για την Ηλιοφάνεια

2. Gemma από Παραθαλάσσιες Κυριακές έχει εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να μειώσετε το κόστος για τις σχολικές δαπάνες.

Αυτή προτείνει:

 • Βρείτε κρυφά σχολικά είδη στο σπίτι σας
 • Δημιουργία μιας κύριας λίστας καθώς ξεφορτώνετε και οργανώνετε το σπίτι σας έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι έχετε και τι πρέπει να αγοράσετε.

Μπορείτε να δείτε όλες τις συστάσεις της ΕΔΩ.

3. Stacey από The Soccer Mom Blog δίνει 5 απλές συμβουλές για το πώς να μεγιστοποιήσετε τον προϋπολογισμό του παιδιού σας για επιστροφή στα σχολικά ρούχα. Το κάνει απλό, λέγοντάς σας τι να ψάξετε (υπόδειξη: Τα τζιν είναι πάντα σε στυλ και μπορούν να συνδυαστούν με οτιδήποτε) και πώς να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και χωρίς άγχος.

Μπορείτε να δείτε τις συμβουλές της ΕΔΩ.

3. Μπιάνα από Γευστικός Γαλαξίας συνιστά να περάσετε πρώτα από τα ρούχα και τα σχολικά είδη που έχετε ήδη. Στη συνέχεια, για να δείτε αν υπάρχουν δώρα από μεγαλύτερα παιδιά ή από άλλες οικογένειες που μπορεί να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε το κόστος.

Εάν πρέπει να αγοράσετε νέα ρούχα και προμήθειες, τότε σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε ηλεκτρονικές πωλήσεις στα μεγάλα καταστήματα λιανικής.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για όλα τα ψώνια της Biana πίσω στο σχολείο.

Μερικές προτάσεις για αντικείμενα που μου αρέσουν:


Και αν κάνετε αγορές μέσω Διαδικτύου, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε ιστότοπους επιστροφής μετρητών για να λάβετε ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση.

προτείνω Rakuten (τρέχουσα προσφορά: εγγραφείτε σήμερα, ξοδέψτε 30 $ και λάβετε 30 $) ή Top Cash Back. Εάν ούτως ή άλλως πρόκειται να ψωνίσετε online, μπορείτε επίσης να κάνετε ένα ακόμη (μικρό) βήμα και να λάβετε ένα ποσοστό της αγοράς σας πίσω.


4. Και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όλες τις οικογένειες του homeschool μας. Ακριβώς επειδή τα παιδιά σας δεν πηγαίνουν σε ένα παραδοσιακό σχολικό περιβάλλον, δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζονται σχολικά είδη για την 1η ημέρα.

Σούζαν από Σπιτική Χώρα των Θαυμάτων σας δίνει την εσωτερική σέσουλα για τα προϊόντα που πρέπει να έχετε για τη λίστα αγορών του homeschool φέτος.

Οι περισσότεροι γονείς πήραν μια γεύση για το πώς είναι η εκπαίδευση στο σπίτι φέτος και είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας από εσάς που θα επιθυμούσαν να ήσασταν πιο οργανωμένοι και να είχατε τα εφόδια και τους πόρους που χρειάζεστε για να κάνετε τη μάθηση στο σπίτι πιο αποτελεσματική και ΧΩΡΙΣ κοπο.

Η λίστα με τα homeschool της Suzanne περιλαμβάνει αντικείμενα για τον μαθητή, τον δάσκαλο και την τάξη.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τις συστάσεις της ΕΔΩ.

Διάφορα σχολικά είδη: μολύβια, μπογιά, ψαλίδι, γόμα
Σπιτική Χώρα των Θαυμάτων

5. Τέλος, η Λίζα από Fun Money Mom έχει μια λίστα με 7 είδη back to school που δεν πρέπει να ξεχάσετε να αγοράσετε. Σας υπενθυμίζει τα μικρά πράγματα που μπορεί να παραβλέψετε.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα της ΕΔΩ.

Συμβουλές οργάνωσης επιστροφής στο σχολείο

Θέλουμε τα παιδιά μας να περάσουν μια υπέροχη 1η μέρα στο σχολείο και να μεταφέρουν επίσης αυτόν τον ενθουσιασμό σε όλη τη σχολική χρονιά. Πώς προετοιμάζουμε λοιπόν τα παιδιά μας (και τους εαυτούς μας) για μια πολυάσχολη χρονιά;

Οι καλύτεροι τρόποι για να διατηρήσετε τη δυναμική και τη θετικότητα είναι μέσω του προγραμματισμού, της οργάνωσης και της διαχείρισης των προσδοκιών.

 1. Δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα

Τα μικρά παιδιά είναι πολύ προσανατολισμένα στη ρουτίνα. Έχω διαπιστώσει ότι τα παιδιά μας τα πάνε πολύ καλά με ένα πρόγραμμα.

Μπορεί να μην τηρούμε το πρόγραμμα 100%, αλλά τις μέρες που κάνουμε τα παιδιά μας ευδοκιμούν.

Είναι σε θέση να δουν ακριβώς τι είναι το «επόμενο» στην εποχή μας και είναι πολύ χαρούμενοι να ελέγξουν το πρόγραμμα και να το ακολουθήσουν. Το να έχετε ένα καθορισμένο χρονοδιάγραμμα θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο εάν κάνετε εκπαίδευση στο σπίτι. Αλλά θα ήταν εξίσου ωφέλιμο για τα παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο καθημερινά.

Ένα πρόγραμμα είναι επίσης πολύ χρήσιμο και για τους γονείς. Επιτρέπει σε ολόκληρη την οικογένεια να ομαδοποιήσει τις προσδοκίες της. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Οι ενήλικες μπορούν να προγραμματίσουν μια συγκεκριμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε μια συγκεκριμένη ώρα, όπως και τα παιδιά.

2. Έχετε μια πρωινή (και τη νύχτα) ρουτίνα

Μαρίσα από Η μαμά ξέρει τι είναι καλύτερο συνιστά να αξιολογήσετε και να ανανεώσετε την πρωινή σας ρουτίνα για να μειώσετε το άγχος.

Μια ρουτίνα που ξεκινά από το προηγούμενο βράδυ και συνεχίζεται μέχρι το πρωί θα βοηθήσει τους γονείς και τα παιδιά να προετοιμαστούν πιο γρήγορα. Θα εξαλείψει επίσης την απογοήτευση και θα κάνει τα πρωινά σας λίγο πιο ευχάριστα.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις συμβουλές και τα κόλπα της πρωινής ρουτίνας της Marissa ΕΔΩ.

3. Ρυθμίστε έναν σταθμό εργασίας στο σπίτι

Έχοντας όλα όσα χρειάζεστε εσείς ή το παιδί σας όλα σε ένα μέρος θα εξοικονομήσετε χρόνο, για όλους. Τα παιδιά ξέρουν πού να βρουν προμήθειες και οι γονείς ξέρουν τι χρειάζεται (ή δεν χρειάζεται) να αγοράσουν.

Η ύπαρξη ενός «κέντρου διοίκησης» θα κρατήσει επίσης το σπίτι σας πιο τακτοποιημένο και οργανωμένο, κάτι που θα επιτρέψει λιγότερο άγχος.

4. Οργανώσου

Η οργάνωση κάνει τη ζωή να τρέχει πολύ πιο ομαλά με λιγότερο άγχος. Διαλέξτε αυτό που βρίσκετε πιο αγχωτικό στη μέρα σας και βρείτε έναν τρόπο να το βελτιώσετε.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα καθαρισμού
 • Χρήση φυσικού ή ψηφιακού σχεδιαστή
 • Δημιουργία βιβλιοδεσίας διαχείρισης σπιτιού για να διατηρείτε τα πάντα σε ένα μέρος

Τελικές σκέψεις για την πρώτη μέρα του σχολείου

Τόσο οι μαθητές όσο και οι γονείς πρέπει να προετοιμαστούν για αυτή τη μεγάλη μέρα.

Μπορεί να υπάρχει άγχος και στρες μέχρι την 1η μέρα του σχολείου. Υπάρχουν όμως τακτικές και συμβουλές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε αυτή τη μέρα, και οι μέρες πριν από αυτήν να πάνε πολύ πιο ομαλά.

Το ποσό των χρημάτων που δαπανάται πριν και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς μπορεί να είναι εκπληκτικά υψηλό, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Υπάρχουν τρόποι να αυξήσετε το δολάριο, να μειώσετε τις δαπάνες και να τηρήσετε τον προϋπολογισμό σας.

Μην αφήνετε τις πιέσεις της κοινωνίας και το να συμβαδίζετε με τους Τζόουνς να αλλάξουν τις συνήθειες δαπανών σας.

Θυμηθείτε να δείτε αυτό το ορόσημο ως μια θετική εμπειρία. Είναι μια στιγμή στο χρόνο που δεν θα επιστρέψετε ποτέ, γι’ αυτό θα πρέπει να αφιερώσετε ένα λεπτό για να σταματήσετε και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο.

Σχετικά άρθρα για να απολαύσετε ελεύθερο χρόνο με άγχος με τα παιδιά:

47 εύκολα και φθηνά γεύματα που μπορείτε να φτιάξετε σήμερα με περιορισμένο προϋπολογισμό

10 Διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά που είναι φθηνές ή δωρεάν

Ο χαμένος οδηγός γονέων: Πώς να επιβιώσεις ανάμεσα στο χάος της ζωής

Καρφιτσώστε το, Αποθηκεύστε το, Μοιραστείτε το:

Σχολικά είδη - συνδετήρες, χρωματιστά μολύβια και ένα βιβλίο σημειώσεων
παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply