Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα και να μην πληρώσετε ποτέ ξανά την πλήρη τιμή

2
Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα και να μην πληρώσετε ποτέ ξανά την πλήρη τιμή

Σε ποιον δεν αρέσει να εξοικονομεί χρήματα όταν ψωνίζει; Στις μέρες μας δεν πρέπει ποτέ να πληρώνετε την πλήρη τιμή για ένα αντικείμενο. Είτε χρησιμοποιείτε έναν κωδικό προσφοράς που βρίσκετε στο διαδίκτυο είτε ένα κουπόνι για να εξοικονομήσετε, όλα ισοδυναμούν με περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας.

Οφείλω να ομολογήσω ότι το βρίσκω λίγο συναρπαστικό να βλέπω πόσα χρήματα μπορώ να εξοικονομήσω κάνοντας ένα-δύο επιπλέον βήματα όταν αγοράζω ένα προϊόν μέσω Διαδικτύου. Είναι σχεδόν εξίσου καλό με το να βρεις αυτά τα τυχαία 20 $ στην τσέπη σου που δεν ήξερες καν ότι είχες.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι λίγο πολύ χρονοβόρο για να αναζητήσετε μια καλή προσφορά ή έκπτωση. Εάν είστε ένα από αυτά τα άτομα, τότε αυτή η ανάρτηση ιστολογίου είναι για εσάς. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με μερικούς εύκολους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα όταν κάνετε αγορές στο διαδίκτυο. Κάντε ένα ή δοκιμάστε τα όλα και αποθηκεύστε τα με την καρδιά σας.

Γνωστοποίηση: Μερικοί από τους παρακάτω συνδέσμους είναι σύνδεσμοι συνεργατών, που σημαίνει ότι θα κερδίσουμε προμήθεια εάν αποφασίσετε να κάνετε μια αγορά μέσω του συνδέσμου μας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Υπάρχουν μερικοί ιστότοποι εκεί έξω που προσφέρουν επιστροφή μετρητών για online αγορές. Όταν είστε έτοιμοι να κάνετε αγορές και να κάνετε μια αγορά στο διαδίκτυο, επισκεφθείτε πρώτα έναν από αυτούς τους ιστότοπους επιστροφής χρημάτων.

Από τον ιστότοπο ακολουθήστε έναν σύνδεσμο προς το κατάστημα από το οποίο θέλετε να αγοράσετε και στη συνέχεια κάντε την αγορά σας. Ο ιστότοπος επιστροφής μετρητών θα παρακολουθεί την αγορά σας και θα σας πληρώσει ένα ποσοστό από αυτά που ξοδεύετε, που συνήθως κυμαίνεται από 1% έως 10% (μερικές φορές περισσότερο).

Το ποσοστό που θα λάβετε πίσω θα ποικίλλει ανάλογα με το κατάστημα και μπορεί επίσης να διαφέρει μεταξύ των ιστότοπων επιστροφής μετρητών, γι’ αυτό σας συνιστούσα να ελέγξετε με τουλάχιστον δύο διαφορετικούς ιστότοπους για να δείτε ποιος έχει την υψηλότερη πληρωμή. Ή, ακόμα καλύτερα, ελέγξτε έξω Cash Back Monitor. Αυτός ο ιστότοπος συγκρίνει αυτόματα όλους τους ιστότοπους επιστροφής μετρητών για εσάς, ώστε να γνωρίζετε ότι λαμβάνετε το υψηλότερο δυνατό ποσοστό επιστροφής.

Πως λειτουργεί, λοιπόν? Ο ιστότοπος επιστροφής μετρητών λαμβάνει προμήθεια από το κατάστημα από το οποίο αγοράζετε και μοιράζεται ένα ποσοστό αυτής της προμήθειας (ή το σύνολο, όπως με το TopCashBack) μαζί σας. Απλά χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο επιστροφής μετρητών, δεν θα πληρώσετε ποτέ την πλήρη τιμή για ένα αντικείμενο.

Οι ιστότοποι επιστροφής χρημάτων που χρησιμοποιούμε είναι:

 1. Rakuten (πρώην Ebates). Γνωρίζατε ότι “Rakuten” σημαίνει “Αισιοδοξία” στα Ιαπωνικά;
 • 10$ συνδεθείτε στο μπόνους αφού πραγματοποιήσετε μια κατάλληλη αγορά 25$+ εντός 90 ημερών.
 • Πώς πληρώνεστε;: Δύο επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε ένα “Big Fat Check” μέσω ταχυδρομείου ή οι πληρωμές μπορούν να αποσταλούν σε έναν λογαριασμό PayPal της επιλογής σας.
 • Πότε θα πληρωθείτε;: Η συνδυασμένη επιστροφή μετρητών σας για όλες τις αγορές πρέπει να υπερβαίνει τα 5,00 $. Πληρώνουν τα κεφάλαια αυτόματα κάθε τρίμηνο. Εάν δεν πληροίτε το ελάχιστο ποσό επιστροφής μετρητών 5,00 $, τότε τα χρήματα θα συνεχίσουν να μεταφέρονται και θα παραμένουν στον λογαριασμό σας μέχρι να έχετε αρκετά.
 1. TopCashBack
 • Υπόσχεται να είναι ο ιστότοπος επιστροφής μετρητών με τις υψηλότερες πληρωμές στην αγορά, ακόμη και να ταιριάζει με άλλους ιστότοπους. Το 100% της προμήθειας πηγαίνει σε εσάς
 • Πώς πληρώνεστε;: Μπορείτε να επιλέξετε απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό, μεταφορά στον λογαριασμό σας στο PayPal ή δωροκάρτα Amazon.
 • Δεν υπάρχει ελάχιστη πληρωμή και μόλις τα χρήματά σας γίνουν διαθέσιμα, μπορείτε να κάνετε εξαργύρωση χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε.
 1. Άλλοι ιστότοποι που μπορεί να θέλετε να ελέγξετε: κ. εκπτώσειςBeFrugal, Ibotta

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Υπάρχουν αρκετοί διαδικτυακοί ιστότοποι προσφορών που σας βοηθούν να μην χρειαστεί ποτέ να πληρώσετε το πλήρες τίμημα. Αυτοί οι ιστότοποι σας παρέχουν τις καλύτερες προσφορές για τα πάντα, από ηλεκτρονικά μέχρι ταξίδια. Ορισμένοι ιστότοποι σάς επιτρέπουν επίσης να δημιουργείτε ειδοποιήσεις συμφωνιών, έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πότε ένα συγκεκριμένο προϊόν κυκλοφορεί προς πώληση.

Πώς λειτουργεί: Επισκέπτεστε έναν από τους ιστότοπους διαδικτυακών προσφορών και αναζητάτε ένα προϊόν, μια επωνυμία ή ένα κατάστημα που σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, θα εμφανιστούν οι τρέχουσες διαθέσιμες προσφορές.

Οι ιστότοποι διαδικτυακών προσφορών που χρησιμοποιούμε είναι:

 1. Slickdeals
 • Τα μέλη του ιστότοπου δημοσιεύουν προσφορές
 • Τα μέλη μπορούν να αφήνουν σχόλια και σχόλια για κάθε συμφωνία που δημοσιεύεται, γεγονός που σας δίνει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία ή την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις σε άλλα μέλη.
 • Πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των “δωρεάν”.
 1. Προσφορές του Μπραντ
 • Οι ειδικοί στις προσφορές περιηγούνται καθημερινά στον ιστό για να σας βρουν τις καλύτερες προσφορές για σχεδόν οτιδήποτε.
 • Αναζήτηση ανά επωνυμία, κατηγορία ή κατάστημα
 1. RetailMeNot
 • Παρέχει κουπόνια για κινητά, κωδικούς προσφοράς και προσφορές επιστροφής μετρητών από πολλά διαφορετικά καταστήματα.
 • RxSaver: Συγκρίνει διαφορετικά φαρμακεία για να βρει τις καλύτερες τιμές για τις συνταγές σας. Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει αυτό το μέρος του ιστότοπου, αλλά σκέφτηκα ότι αξίζει να το αναφέρω. Είναι ένα πράγμα που το ξεχωρίζει από τους άλλους ιστότοπους διαδικτυακών προσφορών.

Υπάρχουν επίσης και άλλοι ιστότοποι που δεν χρησιμοποιούμε τόσο συχνά, αλλά μπορείτε να δείτε, όπως το Groupon, το LivingSocial και το Woot!.

ΔΙΑΦΟΡΑ

 1. Αντιστοίχιση τιμών
 • Πολλά καταστήματα σάς επιτρέπουν να αντιστοιχίσετε τιμές μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ας πούμε 14 έως 30 ημέρες. Αν βρείτε το ίδιο προϊόν στο ίδιο κατάστημα ή σε διαφορετικό κατάστημα σε φθηνότερη τιμή, αξίζει να ρωτήσετε αν θα σας επιστρέψουν τη διαφορά.
 • Συνήθως τόσο απλό όσο ένα τηλεφώνημα ή μια συνομιλία στον ιστότοπό τους.
 • Παραδείγματα καταστημάτων που γνωρίζω ότι προσφέρουν αντιστοίχιση τιμών: Dicks Αθλητικά Είδη, Bass Pro Shops/Cabelas, Bed Bath & BeyondHome Depot, Best Buy, του Λόου, Kohls, Στόχος, Staples
 1. Outsmart Dynamic Pricing
 • Η δυναμική τιμολόγηση είναι η πρακτική της μεταβολής της τιμής ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας για να αντικατοπτρίζει μια αλλαγή στις συνθήκες της αγοράς. Εάν υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση για ένα προϊόν, τότε η τιμή θα ανεβαίνει και θα προσαρμόζεται συνεχώς ώστε να ανταποκρίνεται στην προσφορά και τη ζήτηση σε πραγματικό χρόνο.
 • Πώς σας επηρεάζει ως αγοραστή; Δυστυχώς, οι έμποροι λιανικής το χρησιμοποιούν συχνά σε καταναλωτές που συχνάζουν στον ιστότοπό τους. Είναι σε θέση να παρακολουθούν τις αναζητήσεις σας και να προσαρμόζουν τις τιμές ώστε να αντικατοπτρίζουν τη ζήτησή σας για το προϊόν. Αυτό είναι ιδιαίτερα κοινό όταν αναζητάτε προσφορές ξενοδοχείων ή αεροπορικών εταιρειών.
 • Πώς λοιπόν ξεπερνάτε τη δυναμική τιμολόγηση; Απλώς διαγράψτε τα cookie πριν αναζητήσετε ένα στοιχείο ή υπηρεσία και χρησιμοποιήστε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του προγράμματος περιήγησής σας.
 1. Εγκαταλείψτε το ηλεκτρονικό σας καλάθι
 • Οπότε αυτό δεν είναι δεδομένο σε κάθε μαγαζί αλλά μου έχει δουλέψει. Αξίζει να το δοκιμάσετε εάν δεν χρειάζεται να αγοράσετε το προϊόν αμέσως.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Προσθέστε αντικείμενα στο καλάθι σας, αλλά μην κάνετε την αγορά. Πρέπει να ομολογήσω ότι το κάνω συχνά, όχι επειδή ψάχνω για έκπτωση, αλλά επειδή απλά μου παίρνει λίγο χρόνο για να πατήσω τη σκανδάλη όταν κάνω αγορές. Και μερικές φορές λειτουργεί υπέρ μου.
 • Ορισμένα καταστήματα όπως π.χ Φυτοθεραπεία, Bed Bath & Beyond, Dicks Αθλητικά ΕίδηWilliams & Sonoma, και Υπερπληρώ μπορεί να σας στείλει έκπτωση (μέσω email) όταν εγκαταλείψετε το καλάθι σας.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα με τις ηλεκτρονικές αγορές. Εάν πρόκειται να αγοράσετε ένα αντικείμενο ούτως ή άλλως, γιατί να μην εξοικονομήσετε λίγα δολάρια; Κατώτατη γραμμή, δεν πρέπει ποτέ να πληρώνετε την πλήρη τιμή για ένα αντικείμενο.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας τρόπος να εξοικονομήσετε χρήματα; Θα θέλαμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας, γι’ αυτό μοιραστείτε τις μεθόδους και τις συμβουλές σας μαζί μας στα παρακάτω σχόλια.

8 Συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων για διαδικτυακές αγορές

Αναζητάτε επιπλέον τρόπους εξοικονόμησης; Δείτε την Πρόκληση ενός μήνα για να εξοικονομήσετε χρήματα και να μεταμορφώσετε τα οικονομικά σας. Επωφεληθείτε από εύκολες στρατηγικές και συστάσεις 4 εβδομάδων για το τι μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας.

Πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων 1η εβδομάδα

Πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων Εβδομάδα 2

Πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων 3η εβδομάδα

Πρόκληση εξοικονόμησης χρημάτων Εβδομάδα 4

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply