Πώς να επιλέξετε τους κατάλληλους αναβάτες ασφάλισης αναπηρίας – Biglaw Investor

4
Πώς να επιλέξετε τους κατάλληλους αναβάτες ασφάλισης αναπηρίας – Biglaw Investor

Όταν ξεκινάτε ως δικηγόρος, μπορείτε να αγοράσετε ασφάλεια για να προστατεύσετε τα κέρδη σας. Υπάρχουν πολλά είδη ασφάλισης που αξίζει να εξεταστεί το ενδεχόμενο αγοράς. Το ένα είναι η μακροχρόνια ασφάλιση αναπηρίας. Αυτό το είδος ασφάλισης παρέχει εισόδημα αναπηρίας εάν το δικό σας επάγγελμα περιορίζεται από αναπηρία. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια αρκετά απλή ιδέα, αλλά όταν αγοράζετε αυτήν την ασφάλεια, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη ποιους αναβάτες ασφάλισης αναπηρίας θέλετε. Οι αναβάτες είναι πρόσθετα οφέλη πολιτικής που μπορείτε να επιλέξετε, συνήθως πληρώνοντας περισσότερα. Αυτό το κομμάτι παρέχει μια επισκόπηση του πώς λειτουργούν οι αναβάτες ασφάλισης αναπηρίας.

Γιατί έχουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο αναπηρίας;

Ενώ η ασφάλιση εισοδήματος αναπηρίας, θεωρητικά, θα πρέπει να παρέχει όλη την προστασία που χρειάζεστε για το εισόδημά σας, υπάρχουν πολλές συγκεκριμένες σκέψεις που πρέπει να κάνουν οι μεμονωμένοι ασφαλισμένοι. Για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες, χωρίς να έχουν μια υπερβολικά ευρεία πολιτική που είναι πολύ δαπανηρή, οι ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν αναβάτες στους ανθρώπους που μπορούν να αγοράσουν για να κερδίσουν πρόσθετα ασφαλιστικά οφέλη αναπηρίας. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προαιρετικών αναβατών. Θα καλύψουμε τα πιο συνηθισμένα αργότερα σε αυτό το άρθρο.

Τύποι αναπηρίας

Υπάρχουν διάφοροι τύποι αναπηρίας. Το πρώτο είναι μια συνολική μόνιμη αναπηρία, που σημαίνει ότι δεν είστε σε θέση να εργαστείτε καθόλου. Υπάρχει επίσης μια καταστροφική αναπηρία που είναι μια αναπηρία που όχι μόνο μπορεί να σας εμποδίσει να εργαστείτε, αλλά και από τις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής. Υπάρχει επίσης μια μερική αναπηρία που σας εμποδίζει να κάνετε τα καθήκοντα του επαγγέλματός σας, αλλά δεν σας εμποδίζει να εργαστείτε πλήρως.

Πώς λειτουργούν οι αναβάτες;

Η ασφάλιση αναπηρίας καταβάλλει γενικά ένα μηνιαίο ποσό παροχών για να αντικαταστήσει το εισόδημά σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, συνήθως για ολικές αναπηρίες, το ποσό του επιδόματος αναπηρίας μπορεί να είναι ένα εφάπαξ ποσό. Ανεξάρτητα από αυτό, με έναν αναβάτη παροχών θα πληρώσετε περισσότερα για να έχετε πρόσθετη κάλυψη αναπηρίας που προσφέρει επιπλέον προστασία.

Όταν ψάχνετε για ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο μακροπρόθεσμης αναπηρίας, θα πρέπει να αναθεωρήσετε διεξοδικά το συμβόλαιο και να δείτε ποια κενά αφήνει που μπορεί να θέλετε να γεμίσετε μέσω των αναβατών. Θα πρέπει να εξετάσετε το συνολικό ποσό που θα πληρώσει το συμβόλαιο και εάν οι αναβάτες θα προσφέρουν περισσότερα. Ομοίως, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα συγκεκριμένα οφέλη που προσφέρει η πολιτική. οι περισσότεροι θα προσφέρουν μόνο ορισμένες πτυχές απώλειας εισοδήματος. Συνήθως οι αναβάτες θα μπορούν να παρέχουν τα πρόσθετα οφέλη που λείπει από τη βασική πολιτική.

Η ασφάλιση αναπηρίας συνήθως κοστίζει περίπου ένα έως τέσσερα τοις εκατό του ετήσιου εισοδήματός σας. Η ιδέα είναι ότι βοηθάτε να δημιουργηθεί η δεξαμενή χρημάτων με βάση το πόσα μπορεί να χρειαστείτε αργότερα στη ζωή σας. Το κόστος των αναβατών θα εξαρτηθεί από το εισόδημά σας και το είδος του οφέλους που αναζητάτε.

Είναι πιθανώς καλύτερο να αγοράσετε ασφάλεια ζωής και ασφάλιση αναπηρίας ταυτόχρονα. Ο λόγος είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις, είναι καλή ιδέα να τα αγοράσετε όσο είστε νέοι, επειδή είναι λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα ασφάλισης, καθώς είναι πιο πιθανό να είστε υγιείς. Επιπλέον, δεδομένου ότι και οι δύο ασφάλειες συχνά ωφελούν τη μελλοντική σας οικογένεια, είναι καλύτερο να φροντίσετε αυτά τα πράγματα προτού πλημμυρίσετε από όλες τις ευθύνες της δημιουργίας οικογένειας.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι αναβατών ασφάλισης αναπηρίας;

Πέρα από τους διάφορους λόγους για να αποκτήσετε έναν αναβάτη ασφάλισης αναπηρίας, υπάρχουν αρκετοί κοινοί τύποι αναβατών. Το ένα είναι α αναβάτης περιορισμένης αναπηρίας (γνωστός και ως αναβάτης υπολειπόμενης αναπηρίας). Εμφανίζεται όταν έχετε μερική αναπηρία (γνωστή και ως υπολειπόμενη αναπηρία). Εδώ μπορεί να μπορείτε να εργαστείτε, αλλά όχι με πλήρη απασχόληση. Το να έχετε υπολειπόμενη αναπηρία θα σας δώσει ένα υπολειπόμενο επίδομα, το οποίο καλύπτει την απώλεια εισοδήματος από μια πτυχή της δουλειάς σας που δεν μπορείτε πλέον να κάνετε.

Ομοίως, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε α αναβάτης αναπηρίας μετά την εγκυμοσύνη. Αυτό καλύπτει την απώλεια εισοδήματος μετά τον τοκετό. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας λόγω επιλόχειας κατάθλιψης ή επειδή θέλετε να πάρετε άδεια μητρότητας. Φροντίστε να ελέγξετε τι επιτρέπει η πολιτική σας.

Υπάρχει επίσης ένα αναβάτης ασφάλισης ανεργίας. Αυτό γίνεται για να μην χρειάζεται να κάνετε πληρωμές για το συμβόλαιό σας όταν είστε άνεργοι, αλλά μπορείτε να διατηρήσετε το συμβόλαιο. Αυτό είναι καλό γιατί είναι πιθανό να μείνεις ανάπηρος ενώ είσαι άνεργος. Σας εξοικονομεί επίσης από την ταλαιπωρία να χρειαστεί να επανεκκινήσετε μια πολιτική όταν βρίσκετε δουλειά.

Επιπλέον, υπάρχει το μελλοντική αύξηση της επιλογής αναβάτης (γνωστή και ως επιλογή μελλοντικής αγοράς). Αυτό αφορά τη μελλοντική σας ασφάλιση. Εάν αργότερα στη ζωή σας θέλετε να αυξήσετε την κάλυψή σας για οποιονδήποτε λόγο, ίσως επειδή κάνετε περισσότερα ή τώρα έχετε οικογένεια, δεν θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε περαιτέρω ιατρική αναδοχή. Αυτό είναι επωφελές γιατί όσο μεγαλώνετε, τόσο περισσότερα ιατρικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν.

ΕΝΑ παραίτηση από premium αναβάτη είναι ένας άλλος αναβάτης που παίρνουν συχνά οι άνθρωποι. Η παραίτηση από τον αναβάτη ασφαλίστρου αφορά καταστάσεις όπου ο τραυματισμός σας είναι τόσο σοβαρός, που η ασφάλεια θα παραιτηθεί από το ασφάλιστρο που θα έπρεπε να πληρώσετε. Στις περιπτώσεις που αντιμετωπίζετε σοβαρή αναπηρία, αυτό θα μπορούσε ουσιαστικά να αυξήσει την πληρωμή σας επειδή η ασφαλιστική εταιρεία δεν θα αφαιρέσει την πληρωμή του ασφαλίστρου από την πληρωμή σας.

Ένας επιπλέον αναβάτης είναι ο α αναβάτης φοιτητικού δανείου. Το επίδομα συνολικής αναπηρίας δεν θα πληρώσει μόνο για ζητήματα που σχετίζονται με την αναπηρία σας, αλλά και για τις πληρωμές του φοιτητικού δανείου σας.

Ένας άλλος αναβάτης είναι ο α απώλεια αυξημένων κερδών καβαλάρης. Αυτό παρέχει μια πρόσθετη πληρωμή για τυχόν αυξημένα κέρδη που μπορεί να χάσετε λόγω της αναπηρίας σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους δικηγόρους, καθώς μπορεί να υπάρξουν σημαντικές αυξήσεις στους μισθούς σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους.

Επιπλέον, πολλοί αναζητούν α αναβάτης προσαρμογής κόστους ζωής (γνωστός και ως αναβάτης COLA). Αυτό θα αυξήσει το όφελός σας με βάση την αύξηση του κόστους ζωής. Η προσαρμογή βασίζεται στον δείκτη τιμών καταναλωτή (ΔΤΚ), ο οποίος αντιπροσωπεύει τον πληθωρισμό. Αν και ο πληθωρισμός είναι ιδιαίτερα κακός σε ορισμένες περιόδους, η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει πάντα, επομένως το καθημερινό κόστος θα αυξηθεί αναπόφευκτα με την πάροδο του χρόνου.

Τελικά κάποιοι μπορεί να επιλέξουν ένα εκτεταμένη τυχαία αναπηρία. Ένας αναβάτης εκτεταμένης τυχαίας αναπηρίας επιτρέπει πιο ισχυρή κάλυψη από ό,τι δίνει το τυπικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε έναν κάτοχο. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση ενός ατυχήματος που σας δίνει μια αναπηρία που αλλάζει εντελώς τη ζωή σας. Ο αναβάτης βοηθά στην πληρωμή των σχετικών εξόδων. Αυτό θα μπορούσε να είναι για να πληρώσετε επιπλέον ιατρικούς λογαριασμούς ή να πληρώσετε για κάποιον που θα σας βοηθήσει με τις καθημερινές σας εργασίες. Αυτό μπορεί επίσης να εκδηλωθεί σε α καταστροφικός αναπηρικός αναβάτηςτο οποίο αναφέρει συγκεκριμένα ότι θα λάβετε χρήματα για έξοδα πέρα ​​από την απώλεια εισοδήματός σας, που σχετίζονται με την αναπηρία σας.

Άλλες εκτιμήσεις

Εάν δεν γνωρίζατε τίποτα για τους αναβάτες αναπηρίας ή ακόμα και για την ασφάλιση αναπηρίας πριν διαβάσετε αυτό το άρθρο, όλα αυτά μπορεί να φαίνονται πολλά. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος να ανησυχείτε. Η διαδικασία βήμα προς βήμα μπορεί να διασφαλίσει ότι θα λάβετε την προστασία που χρειάζεστε.

Αρχικά, θα πρέπει να εξετάσετε εάν χρειάζεστε ασφάλιση αναπηρίας. Ενώ ορισμένες ασφάλειες μπορεί να είναι αδιαπραγμάτευτες όσον αφορά τις συνθήκες ζωής ή λόγω του νόμου, άλλες μορφές είναι τελικά προσωπική επιλογή. Πολλές από αυτές τις ίδιες σκέψεις θα ισχύουν για το αν θέλετε αναβάτες.

Εάν αποφασίσετε ότι θέλετε ασφάλιση αναπηρίας, υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε έναν αξιόπιστο αντιπρόσωπο ασφαλιστικών εταιρειών αναπηρίας. Μπορείτε να συγκρίνετε την κάλυψη και το κόστος για να δείτε τι ταιριάζει στη συγκεκριμένη κατάστασή σας.

Εναλλακτικά, ο εργοδότης σας μπορεί να προσφέρει ήδη ασφάλιση αναπηρίας. Αν το κάνουν και θέλεις ασφάλιση αναπηρίας φρόντισε να είσαι εγγεγραμμένος σε αυτήν και αν δεν εγγραφείς δες αν υπάρχει περίοδος εγγραφής. Εάν έχετε ασφάλιση αναπηρίας μέσω του εργοδότη σας, ελέγξτε το συμβόλαιο και δείτε εάν η κάλυψη από τον ασφαλιστή είναι επαρκής για τις ανάγκες σας. Εάν δεν είναι, θα πρέπει να εξετάσετε τις αυξημένες επιλογές κάλυψης μέσω της ασφάλισης του εργοδότη σας και να εξετάσετε εάν χρειάζεστε ένα ατομικό συμβόλαιο που μπορεί να έχει είτε την αρχική κάλυψη είτε αναβάτες που θα ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Ακόμα κι αν είστε εντάξει με την ασφαλιστική σας κάλυψη αναπηρίας, το να είστε πιο ενημερωμένοι σχετικά με την ασφάλισή σας σας ωφελεί για τυχόν μελλοντικές έκτακτες ανάγκες. Οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα έχει μια περίοδο παροχών, η οποία είναι η χρονική περίοδος μετά το συμβάν που προκαλεί την ανάγκη κάλυψης, κατά την οποία πρέπει να υποβάλετε αξίωση αναπηρίας για το επίδομα. Εάν δεν το γνωρίζετε αυτό, θα μπορούσατε να χάσετε σημαντικούς οικονομικούς πόρους.

Τοντ Κάρνεϊ είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ. Είναι κάτοχος πτυχίου στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Δημόσιες Επικοινωνίες. Έχει επίσης εργαστεί σε ψηφιακά μέσα στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον Οι απόψεις στα έργα του είναι αποκλειστικά δικές του και δεν αντικατοπτρίζουν τις απόψεις του εργοδότη του.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply