Τα 12 καλύτερα οικονομικά Podcasts για να ακούσετε το 2020

0
Τα 12 καλύτερα οικονομικά Podcasts για να ακούσετε το 2020

Ένας πολύ καλός τρόπος για να διευρύνετε τις γνώσεις σας ή απλώς να περάσετε την ώρα σας είναι να ακούτε οικονομικά podcast. Αυτά τα ψηφιακά αρχεία ήχου παρέχουν πληθώρα πληροφοριών. Και μπορείτε να βρείτε podcast για σχεδόν οποιοδήποτε θέμα ψάχνετε.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Personal Finance Leaders έχουν ενταχθεί για να παρέχουν μια ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών και γνώσης. Η πλοήγηση στα προσωπικά σας οικονομικά μπορεί μερικές φορές να είναι περίπλοκη και η πρόσληψη ενός οικονομικού σχεδιαστή δεν είναι πάντα στον προϋπολογισμό. Η ακρόαση οικονομικών podcast είναι ένας βολικός και λιγότερο δαπανηρός τρόπος για να μάθετε, να λαμβάνετε συμβουλές και να λαμβάνετε καθοδήγηση για να σας οδηγήσετε προς τους στόχους σας.

Αυτά είναι τα 12 κορυφαία οικονομικά Podcast του 2020:

Αποκάλυψη: Η Our Life On FIRE συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC. Μερικοί από τους παρακάτω συνδέσμους είναι σύνδεσμοι συνεργατών, που σημαίνει ότι θα κερδίσουμε προμήθεια εάν αποφασίσετε να κάνετε μια αγορά μέσω του συνδέσμου μας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ PODCAST ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Επιλέξτε FI: Οι παρουσιαστές Jonathan Mendonsa και Brad Barrett εμπνέουν τους ακροατές τους να συνεχίσουν το FIRE (Financial Independence Retire Early). Παίρνουν συνεντεύξεις από καλεσμένους στην κοινότητα FIRE για να σας δώσουν διαφορετικές απόψεις για το κίνημα FIRE. Ο Jonathan και ο Brad μοιράζονται επίσης τις τακτικές που έχουν χρησιμοποιήσει για να φτάσουν στο FI για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους.

Μεγαλύτερες τσέπες: Ο Scott Trench και η Mindy Jensen λαμβάνουν συνέντευξη από εβδομαδιαίους καλεσμένους για να συζητήσουν το ταξίδι τους στο FI. Οι καλεσμένοι τους δίνουν χρήσιμες οικονομικές συμβουλές για να βοηθήσουν τους ακροατές τους να κερδίσουν περισσότερα, να ξοδέψουν χρήματα πιο έξυπνα και να αυξήσουν τον πλούτο τους.

Αντέξουν οικονομικά οτιδήποτε: «Μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τα πάντα, αλλά όχι τα πάντα». Η Paula Pant συζητά τις επενδύσεις σε ακίνητα, τις επενδύσεις σε δείκτη και την οικονομική ανεξαρτησία. Παίρνει συνεντεύξεις από μια ποικιλία ανθρώπων για να μάθει πώς εργάζονται για να βελτιώσουν τα οικονομικά και τη ζωή τους.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ PODCAST REAL ESTATE

Μεγαλύτερες τσέπες: Οι Brandon Turner, David Greene και Joshua Dorkin παρουσιάζουν συμβουλές από επενδυτές και επαγγελματίες του real estate. Δεν μιλούν μόνο για τις ιστορίες επιτυχίας αλλά και για τις αποτυχίες και τα διδάγματα που αντλήθηκαν στην πορεία. Η αποστολή τους είναι να εκπαιδεύσουν τους ακροατές τους σε όλες τις πτυχές της ακίνητης περιουσίας και της επένδυσης σε ακίνητα. Νέα επεισόδια κυκλοφορούν κάθε Πέμπτη.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ PODCAST ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το σόου του Tim Ferriss: Συγγραφέας του “Η 4ωρη εβδομάδα εργασίας,Ο Tim Ferriss παίρνει συνεντεύξεις από καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης από όλα τα κοινωνικά στρώματα, συμπεριλαμβανομένων Τζέιμι ΦοξBrene Brown, LeBron James και κ. Money Mustache. Οι άτυπες συνεντεύξεις του είναι σαν συνομιλίες με φίλους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι σε θέση να ανακαλύψει τι κάνει κάθε καλεσμένο του ποιος είναι. Ο Tim προσφέρει επίσης ανεκτίμητα μαθήματα και διορατικές συμβουλές για το πώς να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ PODCAST ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σωστή επένδυση: Ο Paul Merriman είναι ο ιδρυτής της Merriman Wealth Management, μιας συμβουλευτικής εταιρείας επενδύσεων με έδρα το Σιάτλ. Στη συνταξιοδότησή του συνεχίζει να εργάζεται για την εκπαίδευση και την ενδυνάμωση επενδυτών από όλα τα στάδια της ζωής. Είναι σε θέση να καθοδηγεί και να προσφέρει συμβουλές σε μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και έμπειρους επενδυτές.

Ο Παύλος έχει γράψει πολλά βιβλία, όπως “Financial Fitness Forever: 5 βήματα για περισσότερα χρήματα, λιγότερο ρίσκο και περισσότερη ηρεμία” και “Ζήστε το χωρίς να ξεπεράσετε τα χρήματά σας.» Υπήρξε προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια, έχει διευθύνει πάνω από 1.000 εργαστήρια επενδυτών και συνεισφέρει εβδομαδιαία άρθρα στο Marketwatch.com.

Το Podcast «Sound Investing» του Paul Merriman καθοδηγείται από το πάθος του για την οικονομική εκπαίδευση. Ένα νέο επεισόδιο κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη.

Mad Fientist: Το The Mad Fientist εστιάζει στο «Πώς να βελτιστοποιήσετε το ταξίδι σας προς την οικονομική ανεξαρτησία». Το podcast περιέχει συζητήσεις και συνεντεύξεις με ομοϊδεάτες. Επικεντρώνεται στην ανακάλυψη των τεχνικών και των στρατηγικών τους που έχουν χρησιμοποιήσει για να επιτύχουν FI. Το Mad Fientist έχει μια ποικιλία από συναρπαστικούς καλεσμένους που είναι σε θέση να προσθέσουν πολλές ιδέες και συζητήσεις που προκαλούν σκέψη.

Επιπλέον, θα πρέπει να ελέγξετε το ιστολόγιο Mad Fientist. Εδώ σας δίνει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τη φοροαποφυγή και συμβουλές για επενδύσεις. Θα βρείτε επίσης υπολογιστικά φύλλα και εργαλεία λογισμικού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε την οικονομική σας πρόοδο. Το επίκεντρο του ιστολογίου είναι να βοηθήσει όσους θέλουν να αποκτήσουν οικονομική ανεξαρτησία νωρίς στη ζωή τους με την ελπίδα να συνταξιοδοτηθούν νωρίς.

Χρήματα για τους υπόλοιπους από εμάς: Ο David Stein έχει συμβουλεύσει και διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και χρηματοοικονομικούς σχεδιαστές. Κατείχε ρόλους ως Chief Investment Strategist και Chief Portfolio Strategist στην Fund Evaluation Group, LLC, μια συμβουλευτική εταιρεία επενδύσεων 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο David έφερε μαζί με το podcast του μια κοινότητα αυτοδιαχειριζόμενων επενδυτών. Πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις, αρκεί να λαμβάνεις έξυπνες και τεκμηριωμένες αποφάσεις. Το podcast περιλαμβάνει πληροφορίες για το πώς λειτουργούν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τα χρήματα, οι επενδύσεις και η οικονομία. Επίσης, εστιάζει στο πώς να ζήσετε τη ζωή σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά τα θέματα. Ένα νέο επεισόδιο κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στις 12 μ.μ. EST.

Αν σας αρέσει το podcast του David, θα πρέπει επίσης να δείτε το νέο του βιβλίο, το οποίο εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2019:Money For the Rest of Us: 10 Questions to Master Successful Investing

Ρολό ζύμης: Η αποστολή του Dough Roller είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να βγουν νόημα από τον περίπλοκο κόσμο των οικονομικών. Ο Rob Berger αγγίζει μια σειρά από διαφορετικά θέματα στον τομέα των οικονομικών, των επενδύσεων και της διαχείρισης χρημάτων. Είναι σε θέση να σας παρουσιάσει αυτά τα θέματα με απλό και αξιόλογο τρόπο. Προσφέρει πρακτικές πληροφορίες και στοχαστική ανάλυση.

The Stacking Benjamins: Οι οικοδεσπότες Joe Saul-Sehy & OG παράγουν τα podcast τους από το υπόγειο της μαμάς του Joe. Εδώ παίρνουν συνεντεύξεις από καλεσμένους και τακτικούς συνεργάτες, όπως η Paula Pant της Afford Anything, μεταξύ άλλων. Αυτό το podcast προσφέρει ένα μείγμα από τρέχοντα γεγονότα και επενδύσεις. Οι συζητήσεις γίνονται σε μια χαλαρή, χαλαρή μορφή με πολύ χιούμορ. Νέα Podcast κυκλοφορούν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Ακούστε το Money Matters: Ο Andrew και ο Matt συζητούν για χρήματα, ακίνητα και επενδύσεις. Αν μισείτε να σας κάνουν διαλέξεις για τα οικονομικά από το αδιανόητο ένα τοις εκατό, τότε θα απολαύσετε την προσέγγισή τους χωρίς λογοκρισία, προσγειωμένη. Είναι σε θέση να προσφέρουν μια διαφορετική οπτική. Επίσης, διαθέτουν μια νέα μπύρα κάθε εβδομάδα, που κατά τη γνώμη μας είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ξεκινήσετε μια παράσταση.

Radical Personal Finance: Ο Joshua Sheats είναι οικονομικός σχεδιαστής. Στόχος του είναι να σας παρέχει τους πόρους και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μεταβείτε από μια θέση μηδενικής γνώσης διαχείρισης προσωπικών χρημάτων στο αντίστοιχο μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά. Ο Joshua φέρνει στο προσκήνιο ένα υπέροχο μείγμα φιλοσοφικών και πρακτικών συζητήσεων καθώς και ιδεών εκτός κουτιού.

Καλή Ακρόαση!

Ποια είναι μερικά από τα αγαπημένα σας οικονομικά podcast; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Πάντα αναζητούμε νέες μορφές έμπνευσης.

Αναζητάτε περισσότερη έμπνευση και κίνητρο για να φτάσετε στην Οικονομική Ανεξαρτησία; Ελέγξτε το Κορυφαία 6 ιστολόγια προσωπικών οικονομικών για να σας εμπνεύσουν να ΦΤΙΑΞΕΤΕ

Τα 12 καλύτερα Podcasts για την οικονομική ανεξαρτησία - ακουστικά και τηλέφωνο
παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply