Τι μπορείτε να κάνετε σε έναν μήνα για να εξοικονομήσετε χρήματα και να μεταμορφώσετε τα οικονομικά σας: ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2

0
Τι μπορείτε να κάνετε σε έναν μήνα για να εξοικονομήσετε χρήματα και να μεταμορφώσετε τα οικονομικά σας: ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2

Η εύρεση μικρών τρόπων για να εξοικονομήσετε χρήματα και να κερδίσετε χρήματα μπορεί να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τα οικονομικά σας. Κατά τη διάρκεια της 2ης εβδομάδας του Πρόκληση Οικονομικών ενός μήνα Θέλουμε να σας δώσουμε 7 στρατηγικές που χρησιμοποιούμε για να εξοικονομήσουμε χρήματα και να κερδίσουμε λίγα επιπλέον μετρητά.

Κατά τη διάρκεια αυτού του One Month Finance Challenge θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις διαφορετικές μεθόδους που έχουν λειτουργήσει για εμάς. Τα τελευταία χρόνια αποκτήσαμε τον εαυτό μας εντελώς εκτός χρέουςέχουν εξοφλήσαμε την υποθήκη μας (σε 2 χρόνια) και έχουν αύξησε σημαντικά την καθαρή μας θέση.

Το γεγονός ότι διαβάζετε την ανάρτηση του ιστολογίου μας σχετικά με τη μεταμόρφωση των οικονομικών σας δείχνει ότι είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές και στη ζωή σας. Αυτή η πρόκληση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Ξέρω βεβαίως ότι θα επωφεληθείτε από όλες τις ιδέες που σας παρέχουμε. Και αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ρίξτε μια ματιά ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 για ακόμα περισσότερες προτάσεις.

*Αυτός ο ιστότοπος περιέχει συνδέσμους συνεργατών προς προϊόντα ή υπηρεσίες. Ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω αυτών των συνδέσμων.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2:

1. Πουλήστε ανεπιθύμητα αντικείμενα στο Διαδίκτυο

Πραγματικά είναι πολύ ωραίο να ακαταστάζουμε το σπίτι μας και να απαλλαγούμε από υλικά πράγματα που απλά δεν χρειαζόμαστε ή δεν θέλουμε πια. Αν είστε σαν εμάς, έχετε ένα σπίτι γεμάτο πράγματα που απλά πιάνει χώρο. Γιατί να μην πουλήσετε τα ανεπιθύμητα αντικείμενά σας και να σκοτώσετε δύο πουλιά με μια πέτρα: Καθαρίστε και κερδίστε χρήματα ενώ είστε σε αυτό.

Ναι, όλοι έχουμε έναν φίλο που είχε μια φρικτή εμπειρία, συναντώντας αυτόν τον περίεργο από το Craigslist. Όμως, δεν είχα ποτέ κακή εμπειρία από την πώληση (ή την αγορά) ενός αντικειμένου στο διαδίκτυο.

Για μεγαλύτερα αντικείμενα χρησιμοποιούμε OfferUp, Craigslist ή Facebook Marketplace. Ένα πράγμα που μου αρέσει στο OfferUp είναι ότι βαθμολογείτε (και βαθμολογείτε) ως αγοραστής/πωλητής, όλη η αλληλογραφία γίνεται στην εφαρμογή και όλοι έχουν ένα προφίλ. Το Ebay είναι επίσης ένας εξαιρετικός πόρος για την πώληση μικρότερων αντικειμένων που δεν θα κοστίσουν πάρα πολύ για την αποστολή.

2. Επωφεληθείτε από τοποθεσίες επιστροφής χρημάτων

Εάν πρόκειται να κάνετε μια αγορά μέσω Διαδικτύου, θα πρέπει πρώτα να περάσετε από έναν ιστότοπο Cashback. Ένας ιστότοπος Cashback λαμβάνει ένα ποσοστό της αγοράς σας (από το κατάστημα) ως πληρωμή για την «παραπομπή σας» στο κατάστημα λιανικής από το οποίο αγοράζετε. Στη συνέχεια, μπορούν να μεταβιβάσουν μέρος (ή ολόκληρο) αυτού του ποσοστού σε εσάς ως κίνητρο για τη χρήση του ιστότοπου επιστροφής μετρητών. Είναι πολύ απλό να εγγραφείτε, να αναζητήσετε ένα κατάστημα και ουσιαστικά να λάβετε δωρεάν χρήματα για να κάνετε μια αγορά που θα κάνατε ούτως ή άλλως.

Μερικοί από τους ιστότοπους Cashback που χρησιμοποιούμε είναι: TopCashBack, Rakuten, και MrRebates.

Μπόνους: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να εγγραφείτε στο Rakuten, ξοδέψτε 25 $ μέσα σε 90 ημέρες και κερδίστε 10 $!

3. Καταργήστε την εγγραφή σας στα email Store

Λαμβάνετε καθημερινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κατάστημα που προωθούν τις πωλήσεις; Κάνετε κλικ σε όλα αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μετά αφιερώνετε ώρες από τον χρόνο σας πηγαίνοντας κάτω από την τρύπα των διαδικτυακών αγορών; ΕΝΟΧΟΣ. Εδώ είναι μια απλή λύση για να εξοικονομήσετε χρόνο ΚΑΙ χρήμα. ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ.

4. Μαγειρέψτε τα γεύματά σας στο σπίτι/Φέρτε το μεσημεριανό σας στη δουλειά

Είναι μια αρκετά απλή αλλαγή που μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο. Όλοι έχουμε αυτούς τους συναδέλφους που βγαίνουν για φαγητό μερικές φορές την εβδομάδα ή ίσως κάποιος να είσαι εσύ. Εάν βγαίνετε για μεσημεριανό γεύμα 3 φορές/εβδομάδα και ξοδεύετε 10 $ κάθε φορά, θα ξοδεύετε 120 $/μήνα. Αυτά τα 120 $/μήνα μετατρέπονται σε 1.440 $/έτος.

Αντί να ξοδεύετε όλα αυτά τα χρήματα πηγαίνοντας έξω για φαγητό, αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση επιπλέον πληρωμών φοιτητικού δανείου, για την εξόφληση των λογαριασμών της πιστωτικής σας κάρτας στο ακέραιο ή για την επένδυση. Επίσης, μαγειρεύοντας στο σπίτι πιθανότατα θα κάνετε πολύ καλύτερες επιλογές φαγητού από ό,τι όταν τρώτε έξω σε ένα εστιατόριο.

Σχετικά Άρθρα:

Τι μπορείτε να κάνετε σε έναν μήνα για να εξοικονομήσετε χρήματα και να μεταμορφώσετε τα οικονομικά σας: Εβδομάδα 1, Εβδομάδα 3, Εβδομάδα 4

Συμβουλές για λιτό τρόπο ζωής που έχουν μεγάλο αντίκτυπο

5. Δημιουργήστε έναν προϋπολογισμό

Ο προϋπολογισμός είναι η ανάπτυξη ενός σχεδίου για να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Σας βοηθά να γνωρίζετε εκ των προτέρων πού πηγαίνουν τα χρήματά σας και διασφαλίζει ότι θα έχετε πάντα αρκετά χρήματα για τα πράγματα που χρειάζεστε.

Προϋπολογισμός δεν είναι απαραίτητα ο περιορισμός των δαπανών σας και η αποκοπή όλων των διασκεδαστικών πραγμάτων που κάνετε στη ζωή σας. Έχει να κάνει περισσότερο με το να γνωρίζετε πόσα χρήματα βγάζετε, πόσα χρήματα ξοδεύετε και να διαθέτετε τα χρήματά σας στα κατάλληλα μέρη.

Η δημιουργία ενός προϋπολογισμού και η τήρηση του απαιτεί πειθαρχία, αλλά είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε τα οικονομικά σας σε καλό δρόμο.

6. Επαναδιαπραγματευτείτε τον μισθό σας/Ζητήστε αύξηση

Ανατρίχιασες μόλις το διάβαζες; Νομίζω ότι είναι δίκαιο να πούμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ζητούν αύξηση και αποφεύγουν αυτό το θέμα όπως η πανούκλα. Αλλά αν πιστεύετε ότι η αμοιβή σας δεν είναι εκεί που πρέπει και ότι προσφέρετε μεγάλη αξία στην εταιρεία σας, τότε θα πρέπει να ρωτήσετε. Η διαπραγμάτευση υψηλότερου μισθού δεν είναι ποτέ άνετη και θα πρέπει πάντα να κάνετε την έρευνά σας και να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί απλώς να σε εκπλήξει όταν το αίτημά σου για αύξηση της αμοιβής ικανοποιηθεί.

7. Συνεχίστε μια νηστεία

Ένα γρήγορο ξόδεμα είναι όταν αποφασίζετε να ξοδέψετε χρήματα μόνο για τα απαραίτητα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα Σαββατοκύριακο, μια ολόκληρη εβδομάδα ή έναν ολόκληρο μήνα όπου δεν ξοδεύετε χρήματα σε περιττά αντικείμενα. Σε αναγκάζει να κοιτάξεις τις συνήθειες δαπανών σου. Η γρήγορη δαπάνη μπορεί επίσης να σας οδηγήσει να δοκιμάσετε νέες δραστηριότητες και να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να περάσετε το χρόνο σας. Μπορεί να μην είναι εύκολο στην αρχή, αλλά ελπίζουμε ότι θα μετατραπεί σε αλλαγή τρόπου ζωής.

Αυτή η Οικονομική Πρόκληση ενός μήνα για να εξοικονομήσετε χρήματα και να μεταμορφώσετε τα οικονομικά σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας και να δημιουργήσετε καλές οικονομικές συνήθειες.

Θα δημοσιεύουμε μια νέα εβδομάδα με προτάσεις, συμβουλές, κόλπα και προτάσεις κάθε Δευτέρα μέχρι το τέλος του μήνα. Μείνετε συντονισμένοι!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply