Τι μπορείτε να κάνετε σε 1 μήνα για να εξοικονομήσετε χρήματα και να μεταμορφώσετε τα οικονομικά σας: ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1

0
Τι μπορείτε να κάνετε σε 1 μήνα για να εξοικονομήσετε χρήματα και να μεταμορφώσετε τα οικονομικά σας: ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1

Η ζωή είναι πολυάσχολη και η αντιμετώπιση των οικονομικών σας μπορεί να μην είναι πάντα στην κορυφή της λίστας που πρέπει να κάνετε. Δυστυχώς, τα χρήματα είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Ενώ μερικοί άνθρωποι ανησυχούν για τα οικονομικά τους, άλλοι προσπαθούν να μην το σκέφτονται καν. Αλλά το να ελέγχεις τα οικονομικά σου και να έχεις μια καλή οικονομική βάση θα κάνει τη ζωή σου να κυλήσει λίγο πιο ομαλά. Μπορεί ακόμη και να σας κάνει να κοιτάτε την οικονομική σας κατάσταση λιγότερο τρομακτικό.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε τα χρηματικά δεινά σας. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο να εξοικονομήσετε λίγα δολάρια αν δεν αγοράσετε αυτό το Venti Iced Caramel Macchiato ή τόσο περίπλοκο όσο να επενδύσετε τα χρήματά σας και να το παρακολουθήσετε να οδηγεί το τρενάκι του χρηματιστηρίου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αφιερώνετε χρόνο για να σκεφτείτε τα οικονομικά σας και αυτό είναι πραγματικά σημαντικό.

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μεταμορφώσετε τα οικονομικά σας και αποφασίσαμε να χωρίσουμε αυτόν τον μήνα σε 4 διαφορετικές εβδομάδες. Διαλέξτε ένα ή κάντε τα όλα, σε κάθε περίπτωση θα κάνετε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Εμείς προσωπικά κάνουμε ή έχουμε κάνει όλα αυτά τα βήματα και αυτό μας έχει κάνει πιο ενήμερους οικονομικά. Αυτές οι συμβουλές μας έχουν καταλάβει εντελώς εκτός χρέουςμας βοήθησαν εξοφλήσουμε το στεγαστικό μας δάνειο σε μόλις δύο χρόνιακαι μας το επέτρεψαν αυξήσει σημαντικά την καθαρή μας θέση.

*Αυτός ο ιστότοπος περιέχει συνδέσμους συνεργατών προς προϊόντα ή υπηρεσίες. Ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια για αγορές που πραγματοποιούνται μέσω αυτών των συνδέσμων.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1:

1. Μειώστε τους λογαριασμούς σας με ένα τηλεφώνημα

Τις περισσότερες φορές το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό τηλεφώνημα για να μειώσετε τους μηνιαίους λογαριασμούς σας. Είτε πρόκειται για το Διαδίκτυο, το κινητό σας τηλέφωνο, το καλώδιο, την ασφάλιση αυτοκινήτου ή την ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού, συνήθως υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μειωθεί η πληρωμή σας μόνο καλώντας και ρωτώντας. Μπορεί να δικαιούστε έκπτωση αφοσίωσης ή διατήρησης και να μην το γνωρίζετε καν. Απλά ρώτα. Το χειρότερο που μπορούν να πουν είναι όχι. Και αν πουν όχι, μπορεί να θέλετε να κάνετε λίγη έρευνα και να δείτε αν μπορείτε να βρείτε χαμηλότερο ποσοστό σε άλλη εταιρεία.

2. ΚΑΛΩΔΙΟ – Είναι καιρός να κόψετε το καλώδιο;

Είμαστε χωρίς καλώδιο εδώ και 5 χρόνια και δεν μπορώ να φανταστώ ποτέ να το ξαναπάρουμε. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες παραστάσεις που μας λείπουν, αλλά πάντα λέμε ότι θα ήμασταν πολύ λιγότερο παραγωγικοί αν είχαμε καλωδιακή. Εκτός από τον τεράστιο χρόνο που θα χάναμε βλέποντας τηλεόραση, ένας ακόμη μεγαλύτερος λόγος για να μην την έχουμε είναι το ΚΟΣΤΟΣ. Αν ξοδέψεις 100 $/μήνα σε καλώδιο που ισούται με 1200 $/έτος και 6000 $ για 5 χρόνια. Οχι ευχαριστώ!

Εάν δεν είστε ακόμη έτοιμοι να κόψετε τελείως το καλώδιο, υπάρχουν πολλές άλλες συσκευές ροής εκεί έξω που θα σας επιτρέψουν ακόμα την ένοχη ευχαρίστηση να καθίσετε στον καναπέ σας και να χωρίσετε τις ζώνες για μια ή δύο ώρες μείον το υψηλό κόστος. Μερικές άλλες επιλογές περιλαμβάνουν: Netflix, HuluSling TV, Amazon Prime VideoYouTube, YouTube TV, RokuESPN+, Disney+, Philo και fubo TV.

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι να αποκτήσετε μια ψηφιακή κεραία. Υπάρχει μόνο το αρχικό κόστος για την απόκτηση της κεραίας χωρίς μηνιαίο κόστος. Επίσης, εκτός και αν ζείτε στη μέση του πουθενά, οι πιθανότητες να αποκτήσετε όλα τα τοπικά κανάλια και μετά μερικά είναι πολύ υψηλές, ανάλογα με την τοποθεσία σας.

Και αν θέλετε να πάτε πολύ φθηνά, υπάρχει πάντα η καλή βιβλιοθήκη όπου συνήθως έχουν μεγάλη ποικιλία από DVD και ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Για ένα ΔΩΡΕΑΝ 3ήμερη δοκιμή του Amazon Primeσυμπεριλαμβανομένου του βίντεο, κάντε κλικ εδώ.

3. Παρακολουθήστε τα έξοδά σας

Έχετε παρακολουθήσει ποτέ όλα τα έξοδά σας; Ξεκινήσαμε να παρακολουθούμε τα κύρια έξοδά μας (παροχές κοινής ωφέλειας, ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού, ασφάλιση αυτοκινήτου, κ.λπ.) πέρυσι και μόλις φέτος προσθέσαμε επίσης τις καθημερινές δαπάνες (εστιατόρια, βενζίνη, είδη παντοπωλείου, κ.λπ.). Στην πραγματικότητα είναι ανοιχτό το μάτι για να δούμε πού πηγαίνουν τα χρήματά μας και πόσα ξοδεύουμε σε ορισμένα αντικείμενα και δραστηριότητες. Αυτές οι πληροφορίες μας αναγκάζουν να αναλάβουμε την ευθύνη των δαπανών μας και μας κάνουν να θέλουμε να αναζητήσουμε τρόπους μείωσης του κόστους.

Πραγματοποιήστε λήψη του ΔΩΡΕΑΝ σας Tracker Εξόδων παρακάτω:

4. Ανοίξτε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου υψηλής απόδοσης

Εάν βάλετε 10.000 $ σε έναν τυπικό λογαριασμό ταμιευτηρίου για 1 έτος, θα κερδίσετε 1 $ σε τόκο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι τυπικοί λογαριασμοί ταμιευτηρίου έχουν επιτόκιο 0,01%. Αλλά αν βάλετε αυτά τα 10.000 $ σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου υψηλής απόδοσης για 1 έτος, με επιτόκιο μεταξύ 1-1,5%, θα μπορούσατε να κερδίσετε 150 $ σε τόκο. Εμένα μου ακούγεται άστοχο.

Το υπέρ της χρήσης ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου υψηλής απόδοσης κερδίζει περισσότερα χρήματα. Το μειονέκτημα είναι ότι υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στη χρήση αυτών των λογαριασμών. Οι περισσότεροι από αυτούς τους λογαριασμούς σάς επιτρέπουν να έχετε μόνο έναν καθορισμένο αριθμό αναλήψεων, συνήθως 6, ανά ημερολογιακό μήνα. Επομένως, εάν χρειάζεται να κάνετε ανάληψη χρημάτων πιο συχνά από αυτό, θα χρειαστεί οπωσδήποτε να έχετε έναν δεύτερο λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε για να έχετε πρόσβαση στα χρήματά σας.

Σχετικά Άρθρα:

Τι μπορείτε να κάνετε σε έναν μήνα για να εξοικονομήσετε χρήματα και να μεταμορφώσετε τα οικονομικά σας: Εβδομάδα 2, Εβδομάδα 3, Εβδομάδα 4

Πώς να δημιουργήσετε με επιτυχία έναν προϋπολογισμό σήμερα (Περιλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ Budget Tracker!)

5. Μιλήστε για τα οικονομικά σας με τον άλλο ή τον φίλο σας

Μιλήστε για τα οικονομικά σας σε κάποιον άλλο; Πόσο ταμπού! Τα οικονομικά σας μπορεί να μην είναι το πιο άνετο θέμα για το δείπνο, αλλά η συζήτηση οδηγεί σε νέες ιδέες, κίνητρα, ενθάρρυνση και αλλαγές.

7 απλά βήματα για να εξοικονομήσετε χρήματα και να κερδίσετε χρήματα - Κουμπαράς

6. Αυξήστε τη συνταξιοδοτική συνεισφορά σας στα 401k σας

Εάν δεν συνεισφέρετε ήδη στα 401k της εταιρείας σας, θα πρέπει να συνεισφέρετε, ειδικά εάν προσφέρουν έναν αγώνα. Εάν συνεισφέρετε ήδη και το έχετε στον προϋπολογισμό σας για να αυξήσετε το ποσό της συνεισφοράς σας, τότε θα πρέπει να το κάνετε.

Τα χρήματα που συνεισφέρετε στο 401k σας δεν υπολογίζονται στα ακαθάριστα κέρδη σας, γεγονός που μειώνει το φορολογητέο εισόδημά σας. Επίσης, τα χρήματα που συνεισφέρετε αυξάνονται με αναβολή φόρου. Τα κέρδη σας δεν χρειάζεται να αναφέρονται ως εισόδημα κατά τις ετήσιες φορολογικές δηλώσεις σας, πληρώνετε φόρους μόνο όταν κάνετε ανάληψη των κεφαλαίων. Αυτό επιτρέπει στα χρήματά σας να αυξάνονται γρηγορότερα λόγω του σύνθετου τόκου.

Η στρατηγική μας: Βάλτε το 100% των κερδών μας στα 401.000 μας μέχρι να μεγιστοποιηθούν. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Σας επιτρέπει να επενδύσετε περισσότερα χρήματα στην αρχή του έτους, δίνοντάς του περισσότερο χρόνο να αναπτυχθεί. Η μέγιστη συνεισφορά σε ένα παραδοσιακό 401k για το 2020 είναι 19.500 $.

7. Θέστε οικονομικούς στόχους

Ο καθορισμός του στόχου είναι ένας ισχυρός πόρος που θα επικεντρωθεί στη ζωή σας. Όταν θέτετε οικονομικούς στόχους, ουσιαστικά γράφετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε. Σου δίνει έναν ξεκάθαρο δρόμο για να ακολουθήσεις και κάτι για να προσπαθήσεις.

Αυτή η πρόκληση ενός μήνα για να εξοικονομήσετε χρήματα και να μεταμορφώσετε τα οικονομικά σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας και να δημιουργήσετε καλές οικονομικές συνήθειες.

Θα δημοσιεύουμε μια νέα εβδομάδα με προτάσεις, συμβουλές, κόλπα και προτάσεις κάθε Δευτέρα μέχρι το τέλος του μήνα. Μείνετε συντονισμένοι!

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply