10 διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά που είναι φθηνές ή δωρεάν

0
10 διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά που είναι φθηνές ή δωρεάν

Όταν έχεις παιδιά, είναι πολύ πλεονεκτικό να ψάχνεις φθηνές ή δωρεάν δραστηριότητες για να κάνετε ως οικογένεια.

Είναι εύκολο να βρείτε μια λίστα με «διασκεδαστικά» πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Αλλά μετά κοιτάς το κόστος και συνειδητοποιείς ότι τα χρήματα που δαπανώνται για αυτά τα πράγματα μπορεί απλώς να μην αξίζουν τον κόπο.

9 $ ανά άτομο για να δείτε μια ταινία; Παραλείπω. $25 για να πάω στο ενυδρείο; Οχι ευχαριστώ. $110 για να πάτε στο Disney World;! Με τιποτα. Υπάρχει περίπτωση τα φτωχά παιδιά μας να μην δουν ποτέ από κοντά τον Μίκυ Μάους.

Εάν έχετε έναν προϋπολογισμό, προσπαθείτε να εξοφλήσετε το χρέος ή απλώς εκτιμάτε τον χρόνο και τα χρήματά σας, χρειάζεστε μια καλή λίστα ελέγχου με πράγματα που πρέπει να κάνετε, ως οικογένεια.

Αυτή η λίστα θα πρέπει να περιέχει δραστηριότητες που διασκεδάζουν τους πάντες και ταυτόχρονα να κρατούν υπό έλεγχο τα οικονομικά σας.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να διασκεδάσετε μαζί.

Υπάρχουν πολλές τοπικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε που κοστίζουν πολύ λίγο ή σε ορισμένες περιπτώσεις δεν κοστίζουν καθόλου.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αναρωτηθείτε, πού μπορώ να βρω διασκεδαστικά, δωρεάν πράγματα να κάνω με τα παιδιά μου, κοντά μου; Τραβήξτε αυτή τη λίστα και απολαύστε πραγματικά ποιοτικός χρόνος που μπορείτε να περάσετε με την οικογένειά σας, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το σπάσιμο της τράπεζας.

Οι οικονομικές οικογενειακές δραστηριότητες είναι παντού. Απλά πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Χαμηλό κόστος ή δωρεάν δραστηριότητες με παιδιά κοντά μου:

Αγορές αγροτών:

Προ-παιδιά, ο Jason και πήγαιναν στην αγορά αγροτών κάθε Σαββατοκύριακο. Φάγαμε πανίνι στον ήλιο και μετά αγοράσαμε ένα μάτσο τοπικά προϊόντα που θα χρησιμοποιούσαμε για να φτιάξουμε το δείπνο εκείνο το βράδυ. Ήταν μια χαλαρωτική, διασκεδαστική, κοινοτική εκδήλωση που περιμέναμε με ανυπομονησία κάθε εβδομάδα.

Μετά τα παιδιά, μας αρέσει να πηγαίνουμε τα μικρά μας στην αγορά των αγροτών και το λατρεύουν και αυτά.

Πρέπει να τους διδάξουμε για τη σημασία των τοπικών προϊόντων και σε όλους μας αρέσει να είμαστε έξω κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας αγορών.

Νομίζω ότι τους δίνει επίσης μια διαφορετική οπτική για την αλληλεπίδραση μεταξύ πωλητή και αγοραστή. Η ατμόσφαιρα είναι πιο χαρούμενη και χαλαρή σε σύγκριση με ένα κανονικό παντοπωλείο ή μια εσωτερική επιχείρηση.

Οι αγορές Farmer’s συνήθως έχουν επίσης άλλες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα, συμπεριλαμβανομένων μουσικών καλεσμένων και συγκροτημάτων που προσφέρουν πολλή διασκέδαση ενώ ψωνίζετε, τρώτε ή απλώς κάνετε βόλτα απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα.

Έρευνα δωρεάν ημέρες στην κοινότητά σας

Πλέον μουσεία και μερικά ενυδρεία και ζωολογικοι ΚΗΠΟΙ έχουν μια ημέρα της εβδομάδας ή του μήνα που προσφέρουν δωρεάν είσοδος. Και υπάρχουν ακόμη και μερικά μουσεία που είναι απλά δωρεάν όλη την ώρα.

Η Bank of America προσφέρει δωρεάν είσοδο στους κατόχους της κάρτας της σε περισσότερα από 225 πολιτιστικά ιδρύματα σε δεκάδες πόλεις στις ΗΠΑ

Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο ή να αναζητήσετε στην τοπική σας εφημερίδα δωρεάν ημέρες ψαρέματος, δωρεάν είσοδο στο κρατικό πάρκο ή ακόμη και ημέρες δωρεάν εισόδου σε εθνικό πάρκο.

Δωρεάν ψυχαγωγία στην κοινότητά σας:

Ψάξτε στο διαδίκτυο, στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης σας ή στην τοπική εφημερίδα για δωρεάν εκδηλώσεις που συμβαίνουν στην κοινότητά σας.

Μερικά πράγματα που μπορεί να βρείτε περιλαμβάνουν μουσικές συναυλίεςένα παρέλασηή α Φεστιβάλ.

Θα βρείτε ειδικά εκδηλώσεις γύρω από τις γιορτές – μπαλώματα κολοκύθας για επίσκεψη, φωτισμούς δέντρων και πυροτεχνήματα.

Εθελοντίστε με τα παιδιά σας:

Ο εθελοντισμός με τα παιδιά σας έχει τόσα πολλά οφέλη τόσο για εσάς όσο και για το παιδί σας. Μπορείτε να συνεργαστείτε για έναν σκοπό που σας ενδιαφέρει, και ίσως ακόμη και να διαλέξετε μαζί.

Μπορείτε να τους δώσετε ένα εξαιρετικό παράδειγμα και να τους διδάξετε, με πράξεις αντί για λόγια, πώς να συμμετέχουν σε μια σκόπιμη και ουσιαστική δραστηριότητα.

Είναι εύκολο για όλους, τόσο για γονείς όσο και για παιδιά, να ξεχάσουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος. Η επιλογή να περάσετε τον χρόνο σας εθελοντικά και να ανταποδώσετε την κοινότητά σας, θα ενισχύσει τις συνδέσεις μεταξύ αυτού που εκτιμούμε και αυτού που δίνει νόημα στη ζωή μας.

Ο εθελοντισμός σας επιτρέπει να επιβραδύνετε και να είστε παρόντες. Είναι μια πράξη να βάζεις τους άλλους πάνω από τον εαυτό σου. Τι μεγαλύτερα μαθήματα θα μπορούσατε να δώσετε στο παιδί σας;

Πεζοπορία με παιδιά:

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε μια οικογένεια πεζοπόρους. Μας αρέσει να είμαστε σε εξωτερικούς χώρους και είμαστε πιο χαρούμενοι όταν βρισκόμαστε στα μονοπάτια.

Είναι τόσο εύκολο να βρεις ηρεμία και ομορφιά όταν κάνεις πεζοπορία. Και το να βλέπουμε τη φύση μέσα από τα μάτια των παιδιών μας είναι πραγματικά φοβερό. Κάθε μικρό βράχο και δέντρο είναι το καλύτερο πράγμα που έχουν δει ποτέ. Η φύση ποτέ δεν απογοητεύει.

Εάν δεν είστε πεζοπόρος, σας προτρέπω να το δοκιμάσετε.

Δεν χρειάζεται να ανεβείτε στο Έβερεστ, αλλά βρείτε ένα ωραίο, ήσυχο μονοπάτι για να πάτε μια βόλτα. Ή Βρείτε ένα σύντομο μονοπάτι που οδηγεί σε μια όμορφη επιφυλακή. Εσείς και τα παιδιά σας μπορείτε να αναπνεύσετε στον καθαρό αέρα και να αφήσετε αυτές τις καλές ενδορφίνες να εισχωρήσουν.

Σας εγγυώμαι ότι τα παιδιά σας θα νιώθουν δέος για αυτό που βρίσκουν στο μονοπάτι και αυτό από μόνο του θα σας κάνει να νιώσετε καλά.

Εάν χρειάζεστε μια κοινότητα για να σας ωθήσει να βγείτε περισσότερο έξω ή απλώς να έχετε μια πιο κοινωνική ατμόσφαιρα, βρείτε μια τοπική ομάδα.

Μια μεγάλη ομάδα στην οποία ήμασταν μέρος είναι Hike It Baby. Είναι μια κοινότητα οικογενειών που σας ενθαρρύνουν να απολαμβάνετε τόσο τα σωματικά όσο και τα ψυχικά οφέλη του να περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Έχουν κοινοτικά κεφάλαια σε όλες τις Η.Π.Α. στα οποία μπορείτε να συμμετάσχετε, διαφορετικές προκλήσεις για να σας παρακινήσουν και προσφέρουν ακόμη και προτάσεις για μονοπάτια στην περιοχή σας.

Από τις 27 Ιουλίου 2020, η Hike It Baby έχει επίσης καταργήσει τη συνδρομή επί πληρωμή. Έτσι, όλα όσα έχουν να προσφέρουν για να βοηθήσουν τις οικογένειες να βγουν έξω είναι τώρα όλα ΔΩΡΕΑΝ.

Και αν ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό τρόπο για να παρακολουθείτε τους στόχους πεζοπορίας και πεζοπορίας σας, ρίξτε μια ματιά στο κατάστημά μας Etsy, Λεμονάδα νοοτροπίαόπου έχουμε δημιουργήσει ένα Ιχνηλάτης πεζοπορίας και Trail Tracker. Αυτά τα κούτσουρα πεζοπορίας είναι μια εξαιρετική οπτική υπενθύμιση και κίνητρο για να βγείτε έξω και να περπατήσετε στα μονοπάτια.

Hike Tracker από το Lemonade Mindset στο Etsy
3 Εκτυπώσιμα Trail Tracker
Trail Tracker από το Lemonade Mindset στο Etsy

Επισκεφτείτε την Τοπική σας Βιβλιοθήκη:

Οι βιβλιοθήκες είναι μια εξαιρετική πηγή τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχει ο προφανής λόγος για να επισκεφτείτε τη βιβλιοθήκη – να διαβάσετε βιβλία δωρεάν! Και έχουν επίσης περιοδικά, εφημερίδες, DVD και ηχητικά βιβλία.

Υπάρχουν όμως και πολλές δραστηριότητες που συμβαίνουν στη βιβλιοθήκη και συνήθως έχουν ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που μπορείτε να δείτε.

Μερικές από τις καλύτερες δραστηριότητες στη βιβλιοθήκη για παιδιά είναι ώρα για παραμύθι, λέσχες βιβλίου, έργα τέχνηςκαι γιορτινές εκδηλώσεις. Η βιβλιοθήκη μας έχει επίσης απογεύματα ταινιών και ειδικούς καλεσμένους που έρχονται περιοδικά για να διδάξουν στα παιδιά ένα συγκεκριμένο θέμα ή χόμπι.

Αποκτήστε δωρεάν πάσο για το εθνικό πάρκο

Καταρράκτης στο εθνικό πάρκο Yellowstone
Lower Falls – Εθνικό Πάρκο Yellowstone

Έχετε ακούσει για το πρόγραμμα του National Park Foundation;Κάθε παιδί σε εξωτερικούς χώρους

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένας τρόπος να ενθαρρύνουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους να βγουν έξω και να εξερευνήσουν δωρεάν όλα τα εθνικά θαύματα και τις ιστορικές τοποθεσίες της χώρας μας.

Το αλίευμα είναι ότι αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται μόνο σε μαθητών 4ης τάξης.

Πώς λοιπόν ο μαθητής σας της 4ης δημοτικού παίρνει δωρεάν πάσο για το εθνικό πάρκο; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο ΑΥΤΟ ιστοσελίδα, ολοκληρώστε μια σύντομη δραστηριότητα και εκτυπώστε το πάσο.

Αυτό είναι σίγουρα κάτι που θέλετε να εκμεταλλευτείτε.

Εάν έχετε επισκεφτεί εθνικά πάρκα στο παρελθόν, γνωρίζετε ότι το πάσο πάρκου δεν είναι ατομικό πάσο, αλλά επιτρέπει την είσοδο σε όλους στο αυτοκίνητο.

Έτσι, ένα δωρεάν πάσο για τον μαθητή της 4ης δημοτικού σημαίνει ότι όλοι στην οικογένεια επωφελούνται.

ΜΠΟΝΟΥΣ: Τώρα προσφέρουν επίσης σε όλους τους μαθητές της 5ης τάξης ένα δωρεάν πάσο στάθμευσης για χρήση μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021.

Όπως και με το πάσο για το πάρκο 4ης ​​δημοτικού, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκτυπώσετε το κουπόνι και να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Καταστήματα που προσφέρουν δωρεάν μαθήματα και εργαστήρια για παιδιά

Εργαστήριο Home Depot για παιδιά:

Αυτό είναι ένα hands on class όπου τα παιδιά μπορούν να χτίσουν κάτι ενώ εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους και μαθαίνουν νέες δεξιότητες.

Παρέχονται όλα τα υλικά καθώς και οδηγίες.

Ενώ αυτό το εργαστήριο είναι κανονικά ζωντανό, στο παρελθόν το Home Depot μας μόλις μας έδωσε τα υλικά για να εργαστούμε στο σπίτι, εάν μας ζητηθεί.

Επίσης, αυτή τη στιγμή όλα τα εργαστήρια ολοκληρώνονται εικονικά με υλικά (παιδικά κιτ) παρέχονται στο κατάστημα με διαδικτυακά βίντεο και οδηγίες. Τα παιδικά κιτ Home Depot μπορούν να παραληφθούν από τα καταστήματα το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα.

Τα μικρότερα παιδιά θα χρειαστούν βοήθεια από τους γονείς για να ολοκληρώσουν τις περισσότερες δραστηριότητες.

Michaels Kids Club:

Το κατάστημα τεχνών και χειροτεχνίας Michaels, συνήθως φιλοξενεί ζωντανά εργαστήρια χειροτεχνίας. Αλλά αυτή τη στιγμή έχουν ένα διαδικτυακό ΠΑΙΔΙΚΟ κλαμπ που προσφέρει εικονικά μαθήματα για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω.

Τα μαθήματα αποτελούνται από έργα τέχνης για όλες τις ηλικίες και έχουν διάρκεια περίπου μίας ώρας. Μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε online

Το κατάστημα της Disney:

Το κατάστημα της Disney συνήθως έχει δωρεάν ζωντανές εκδηλώσεις για παιδιά, οι οποίες κυμαίνονται από μαθήματα ζωγραφικής έως έργα τέχνης και πάρτι με ντυσίματα.

Αλλά αυτή τη στιγμή, ακολούθησαν το παράδειγμά τους και προσφέρουν δωρεάν διαδικτυακές δραστηριότητες. Μπορείτε να ελέγχετε ξανά κάθε Παρασκευή για ένα νέο σύνολο δραστηριοτήτων με θέμα την Disney, όπως παιχνίδια, σελίδες χρωματισμού και φύλλα δραστηριοτήτων.

Όλες οι δραστηριότητες μπορούν εύκολα να ληφθούν και να χρησιμοποιηθούν αμέσως.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα επώνυμα καταστήματα που συνήθως προσφέρουν αυτοπροσώπως δραστηριότητες για παιδιά. Θα πρέπει επίσης να κοιτάξετε στα μικρότερα μαγαζιά μαμάς και ποπ για να δείτε εάν έχουν τοπικές εκδηλώσεις στις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Μερικά παραδείγματα όπου μπορείτε να βρείτε δραστηριότητες φιλικές προς τα παιδιά και την οικογένεια κοντά σας περιλαμβάνουν:

  1. Καταστήματα αγγειοπλαστικής

2. Art Studios

3. Ένας κοινοτικός κήπος

4. Τοπικά μουσεία

5. Κοινοτικό κέντρο πόλης ή γειτονιάς

Επισκεφθείτε έναν Πυροσβεστικό Σταθμό:

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επισκεφτείτε τον τοπικό πυροσβεστικό σταθμό;

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να καλέσετε τον τοπικό πυροσβεστικό σταθμό για να δείτε εάν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα που μπορείτε να έρθετε. Δεν συνιστώ απλώς να εμφανιστείτε.

Ενώ εκεί τα παιδιά σας μπορούν να μιλήσουν με τους πυροσβέστες και να τους κάνουν ερωτήσεις, να κάνουν μια γρήγορη περιήγηση στο πυροσβεστικό σπίτι και ίσως ακόμη και να καθίσουν στο πυροσβεστικό όχημα.

Μην περιμένετε η επίσκεψή σας να διαρκέσει περισσότερο από 15 λεπτά και φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην είναι διαθέσιμα, λόγω ξέρετε…πυρκαγιές..αλλά τι διασκεδαστική εμπειρία για τα παιδιά.

Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία να μιλήσετε στα παιδιά σας για την ασφάλεια και το τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Δωρεάν Σχολείο Δάσους:

Το μότο τους: «Αφήστε τα παιδιά να είναι παιδιά, σε εξωτερικούς χώρους».

Το 2021 ξεκινούν μια νέα πρωτοβουλία Καθημερινά Έξω που μοιάζει πολύ με το αρχικό τους μοντέλο.

Η εστίαση παραμένει η ίδια – Να επιτραπεί στα παιδιά όλων των κοινωνικών στρωμάτων να ενωθούν για να αναπτυχθούν, να μάθουν και να διευρύνουν την περιέργειά τους με φυσικό τρόπο, σε εξωτερικούς χώρους. Να βιώσουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την περιπέτεια σε ένα ασφαλές περιβάλλον, επιτρέποντας παράλληλα στα παιδιά να μάθουν πλήρως και να αναπτυχθούν ως άτομα.

Η ιδιότητα μέλους θα είναι διαθέσιμη σε συρόμενη κλίμακα, αλλά δηλώνουν ότι «σας προσκαλούν να συνεισφέρετε σε επίπεδο που ταιριάζει με τις δυνατότητές σας». Καλωσορίζουν τους πάντες ανεξάρτητα από την οικονομική σας κατάσταση.

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι τώρα έχουν μια “συνδρομή” αντί να χαρακτηρίζονται ως δωρεάν, αλλά εξακολουθώ να μου αρέσει η ιδέα να έχω ένα υποστηρικτική υπαίθρια κοινότητα.

Συμπερασματικά:

Δεν είναι δύσκολο να βρείτε πράγματα που μπορείτε να κάνετε ως οικογένεια χωρίς διασκέδαση, αν ξέρετε πού να ψάξετε.

Υπάρχουν πιθανώς πολλές δραστηριότητες εκεί έξω που απλά δεν έχετε βρει ακόμα. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε αυτές τις φτηνές δραστηριότητες φιλικές προς τα παιδιά είναι να κάνετε κάποια έρευνα στην κοινότητά σας και να μιλήσετε με άλλους στη γειτονιά σας.

Είτε ψάχνετε για μια ιδέα για ένα Σαββατοκύριακο χωρίς χρήματα ή κάτι διασκεδαστικό για να προσθέσετε στην εβδομαδιαία ρουτίνα σας, αυτή τη λίστα δραστηριότητες φιλικές προς τον προϋπολογισμό είναι σίγουρο ότι θα έχει κάτι για όλους.

Ελπίζω να σας βοήθησε να ανακαλύψετε κάτι νέο και διασκεδαστικό για να κάνετε ως οικογένεια.

Σχετικά άρθρα για την οικογένεια

The Lost Parenting Guide: How to Survive Among The Chaos of Life

Επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο North Cascades με τα παιδιά

Δεξιότητες ζωής για να διδάξουμε στα παιδιά μας


Εάν βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο, μοιραστείτε το με άλλους.

Παιδική πεζοπορία
παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply